Színorgiák mezején | Japán

szerző Ila 2 3520

Színpompás fák és virágok, nyiladozó természet, csodálatos atmoszféra, lélegzetelállító természet! Ez Hitachi Seaside Park!

3,5 hektár területen található Japánban, a Csendes-óceán partján a híres Hitachi Seaside Park. Ez a Tokyo-tól észak-keletre fekvő park, igazi turista látványosság lett az elmúlt években.
Elképesztő és lélegzetelállító a szín-és formakavalkád, ami itt várja az érdeklődőket.

A természet csodálatos minden évszakban és ezt meg is mutatja!

Kochia - Hitachi Seaside Park, Japan
Fotó: Japanesesearch.com

Tavasszal nyílik a nemophila, amely gyönyörű halványkék és a park egyik legjellegzetesebb növénye. De nem csak ez vonzza a látogatókat a parkba! Megtalálhatók itt márciustól tulipánok és nárciszok, nyáron a rózsák, zinnia-k, ősszel a pillangóvirág és egy speciális törpecserje, a seprőfű (Kochia), melytől elképesztő színorgiába borul a vidék.

A nemophila-ból virágzási időszakban 4,5 millió kék virág nyílik ki az egész park területén. A nemophilán kívül 1 millió nárcisszal, 170 féle tulipánnal és sok más fajta virággal találkozhatnak.

hitachi2
Fotó: Japanesesearch.com

A természeti szépségek mellett egy kis vidámpark is található a parkban, óriáskerékkel, gördeszka- és BMX pályákkal, valamint kerti grilleket is lehet használni. A parkot kerékpár- és gyalogutak szabdalják,ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Csendes-óceánra.

Fotó

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb