TOP wellness hotel Magyarország: Baba- és gyermekparadicsom Noszvajon

szerző Ada 4 9990

Az életnek sok szép oldala van, de lássuk be, attól a pillanattól, hogy egy (vagy több) gyermek megérkezik a családba, Ő(k) a minden, sőt a mindennek a közepe. Egyszer-egyszer jól esik persze nélkülük pihenni, de az igazi családi emlékekhez bizony a közös családi nyaralások is az igaziak. Ehhez pedig kell egy ideális hely.. nos.. lássuk..!

Sokszor a gyermek- és bababarát jelző a szállásoknál abban merül ki, hogy van etető szék, babaágy és esetleg még babakád is. Közepes esetben van egy-két gyerek program vagy játszótér a szálloda mellett, esetleg gyerek menü a kínálatban. Ez így tulajdonképpen elegendő, hogyha csak a legminimálisabbat szeretnénk, de azt hiszem a gyermekeinknek szívesebben adnánk a maximumot.. És mivel az igény teremtő ereje létrehozott már IGAZI gyermekbarát szállásokat is, ezért a legjobb lehetőségek közül válogathatunk.
Mert az igazi baba és gyermekbarát helyeken bizony a gyermekek is megérzik, hogy ez a hely nekik szól. Különös tekintettel van rájuk. Például a fürdőben látják magukat a tükörben. Vagy például kis hercegnek és hercegnőnek érezhetik magukat a mesébe illő ágyikókon. A gyermek medencén kívül játékkonyha, kreatív játékok teljes tárháza és mini manikűr, arcfestés, kalandpálya, Mese Mozi, X-box, a legkisebbeknek pedig mászó-játszótér áll rendelkezésre. Nos, ez már igazán a gyerekek kedvére való, az gyerekekre is külön érzékkel figyelő reggelitől kezdve, a végtelenül izgalmas napközbeni programokon át egészen a lefekvésig!
Ezek mellett pedig időszakos programokon is részt vehetünk a kicsikkel, a legkisebbekre például Kerekecske-gombocska mondókázós, együtt mozgós program vár.

Forrás: Oxigén Family Hotel****Superior, Noszvaj

A biztonság  mindig első..

Nem szabad megfeledkezni természetesen arról sem a gyerekek jókedvének megteremtése mellett, hogy a biztonságuk, az egészségük védelme a legfontosabb. Az Oxigén Family Hotel****superior, Noszvajon található, ami már eleve a legjobb választás, hiszen a legtisztább levegőjű pontja hazánknak. A tiszta levegőhöz például a hotelt körülvevő ősfás erdőség is nagyban hozzá járul. Bent pedig a biztonsági konektor dugóktól a légzésfigyelő bébiőrön át a sterilizálóig a legmodernebb eszközök segítik a teljes biztonságot. Itt pedig még közel sincs vége az egészség támogatásának! A bio élelmiszerek, magas minőségű tápszerek elérhetősége gondoskodik arról, hogy a gyermekünk minden szempontból a legjobbat kapja ott tartózkodása során, a babakúszás ahol szakképzett animátor, gyengéd türelemmel és nagy szakértelemmel vezeti be a lubickolás örömeibe a babákat már 3 hónapos kortól egészen 3 éves korig. A medencézéstől sem kell aggódnunk; a gyermekmedence vízének fertőtlenítése bőrbarát szerekkel történik. A programokon pedig hozzáértő, kedves animátorok állnak rendelkezésünkre és vigyáznak a gyermekekre, amíg mi magunk is pihenünk egy kicsit..

Forrás: Oxigén Family Hotel****superior, Noszvaj / Páfrány, a noszvaji dínó

 

Last Minute csomagajánlatok az Oxigén Family Hotel****Superior szállodában! Megtekintéséhez kattints IDE!

A szülőkre is gondoltak..

A japán onsen és gőzkabin és a japán kert különleges hangulata együttesen segíti a meditációs gyakorlatokat amiket kiegészíthetünk indiai és ayurvédikus gyógykezelésekkel és masszázsokkal. De a hagyományos wellness kedvelői sem maradnak hoppon; infra és panorámaszauna, a jól bevált és nagyon egészséges Kneipp taposó sem maradhat el, az élmény- és masszázs zuhanyokról már nem is beszélve. A kézműves ételek kóstolgatása közben tartsuk észben mindenképp, hogy az egri régióban vagyunk, így a kiváló hazai boroknak is hódolhatunk borkóstolók, borutak formájában. Aktív pihenésként a kerékpározás vagy egy túra a Bükkben egyaránt kellemes kikapcsolódás, de akár a lovaglást is választhatjuk, még inkább összekapcsolódva a természettel. Helyben bérelhető utánfutós kerékpár is, így a legkisebbeknek sem kell kimaradniuk az aktív pihenésből.

Forrás: Oxigén Family Hotel****Superior

Mindig különleges!
Legyen szó Húsvétról, Pünkösdről vagy tavaszi szünetről vagy akár Gyermeknapról, az Oxigén Hotel újabb és újabb izgalmas csomagokkal, különleges kiegészítő programokkal várja a vendéket. A munkaszüneti napok adta hosszú hétvégéket akár egész évben ide tervezhetjük, még úgy sem lesz unalmas, hiszen az egész évben más arcát mutató Bükkön kívül a szálloda is folyamatosan megújított izgalmakkal várja az egész családot!

Last Minute csomagajánlatok az Oxigén Family Hotel****Superior szállodában! Megtekintéséhez kattints IDE!

 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb