Családi nyaralás újragondolva – Tengeri hajóút gyerekkel

szerző Ila 62 5090

A tengeri hajóutak az egyik legjobb ár-érték arányos utazási forma főként a családosoknál. Egyetlen hajóút alkalmával akár 6-8 különböző város vagy sziget látogatható meg anélkül, hogy utazással és poggyász ki-be csomagolással töltenénk az időt, miközben mindvégig luxus körülmények között, akkor eszünk-iszunk amikor csak kedvünk tartja. A hajók szórakoztató szolgáltatásai (medencék, csúszdák, színházterem, gyerekklubok, sportolási lehetőségek, animátorok) pedig egy 5 csillagos klubszállodákéval vetekszik.

Gyerekkel vétek lenne kihagyni

Gyerekkel mindig emlékezetes a nyaralás – viszont a szülők számára ritkán pihentető. A tenger- és óceánjáró hajókon szinte a 6 hónapos korosztálytól egészen kamaszkorig színes és szórakoztató programokkal várják a gyerekeket – medencék, vízi parkok, sportok megannyi formája, kártyaszoba, szimulátorok, kaszinó, diszkó, előadások és show-k, mozi, nem beszélve a rengeteg étteremről és bárról, a számtalan fantasztikus kirándulásról, melyek a kikötések alkalmával várnak.

MSC Hajótársaság gyerekkel

  • Csak bizonyos útvonalakon és időpontokban kell gyermek részvételi díjat fizetni
  • A fedélzeten az összes luxus szolgáltatás ingyenes: Aqua Park, úszómedencék, vízi csúszda, a legfontosabb játékkonzolok (PS3, Xbox és Wii), virtuális világ, 4D mozi
  • 0-24 órában étkezési lehetőség. Az étkezéseknél a gyerekeket szolgálják ki előbb, majd animátorok igény esetén elviszik játszani a gyermeket, hogy a szülők meghitten tudják folytatni az étkezést.
  • A gyerekek szórakozásáról 5 gyerekklub is gondoskodik, ahol az egészen kis babáktól a fiatal felnőtt tinikig mindenki élvezheti a szabadság ízét, teljes biztonságban. Számos családi program is várja a szórakozásra éhes kicsiket és nagyokat, mint például a junior tehetségkutató vagy családi parti kirándulások, melyek csupán 3-4 órán át tartanak, így biztosan a gyerekek is bírják majd. Megéri egy ilyen kirándulásra befizetni, hiszen a kirándulás végén a gyerkőcöknek különleges ajándékkal kedveskedik a hajótársaság.
  • DOREMI Family: A flottánk minden hajója változatos programot kínál pezsgő családi tevékenységekre, amelyekben a gyerekek a figyelem középpontjába kerülnek, de a szüleik is csatlakozhatnak, különleges alkalmakat teremtve mindenkinek. Mindezt a DOREMI kabalájával és családjával: Mila testvér, Dorebro testvér és legkisebb testvér, Dorebaby.

Costa Hajótársaság gyerekkel

  • 18 éves korig minden gyermek ingyen utazhat a Costa hajóin egy kabinban – pótágyon – szüleivel. Kizárólag a kikötői illetéket kell megfizetni!
  • Természetesen valamennyi hajón megtalálhatóak a gyerekklubbok, amely 3 korcsoportra osztja a gyerekek szórakoztatását: (3-6 év között: ’Mini’; 7-12 év között: ’Maxi’; 12-18 év között: ’Teen Club’).
  • A fedélzeten az összes luxus szolgáltatás ingyenes: Aqua Park, úszómedencék, vízi csúszda, a legfontosabb játékkonzolok (PS3, Xbox és Wii)
  • Ha a gyerekeknek pancsolni támadna kedvük, akkor várja őket: gyermek- és bébimedence, a különböző hajótípusokon megtalálható csúszdák.
  • A felhőtlen szórakozásról Peppa Pig, a vidám malac gondoskodik. A Costa hajóútjain a gyerekek egy napra még azt is megtapaszthatják milyen igazi hercegnőként vagy kapitányként utazni a hajók fedélzetén.


Gyerekkel a hajóút biztonságos

Talán minden szülő legnagyobb dilemmája, hogy mennyire biztonságosak ezek a hajóutak. Eláruljuk: NAGYON IS BIZTONSÁGOS!
A fedélzeten minden gyermek kap egy karszalagot, amelyen a gyermek neve és a kabin száma van feltüntetve. Ha egy gyermek eltévedne, az animátorok segítenek megtalálni a szülőket vagy a nagyobb gyermekeket visszakísérik a kabinjukba. Szülői kísérő nélkül egyetlen gyermek sem hagyhatja el a hajó fedélzetét. A hajó korlátja a felnőttek mellkasáig ér, így a gyermek nem tud átesni rajta. Éjszakára a medencéket mindig lefedik. A hajóra csak szigorú ellenőrzést követően juthat fel az utas, így nem kell a hívatlan látogatóktól sem tartani.

Nézd meg a naponta frissülő akciós mediterrán és karibi hajóutakat a www.travelbooggie.hu portálon!

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb