Jótékonysági Esküvő! – Boldogságot adok-kapok

szerző Lolli 81 0650

Talán még mindig a legtöbb kislány álma egy szép hófehér ruhában nagyközönség előtt kimondani a boldogító Örökké-t. Persze aztán évekre háttérbe kerül ez a vágy.
Majd amikor megtaláljuk A Férfit, aki mellett nagybetűssé válik az Igen, akkor a gyerekkori vágyak olyan gyakorlati dolgokkal egészülnek ki. Például: hogy „menjen minden rendben”, „honnan tudhatom, hol találhatok minőségi szolgálatatást”, „mikor lesz nekem időm erre a rengeteg dologra”…
Sokszor pedig az is felmerül, hogy talán jobb helye is lehetne annak a pénznek. Jobb helye már pedig csak akkor lehet, ha két ember helyett még többnek okoz boldogságot!
A Jótékonysági Esküvő egy olyan magán kezdeményezés, ami éppen erre született.

Miről is van szó?
Tulajdonképpen arról, hogy szakmában elismert minőségi szolgáltatók mindent biztosítanak, amire szükségetek lehet a Nagy Napon.. de tényleg mindent..!
A helyszínen, cateringen és zenekaron túl, például van a csomagban esküvői videó- és fotó, limuzin szolgáltatás, esküvői gyermek felügyelet… és még annyi minden, hogy nem is győzzük felsorolni!

A másik legfontosabb pedig, hogy amellett, hogy Ti igazán luxus körülmények között, tökéletes szervezésben, a legkevesebb stresszel köthetitek össze az életeteket, az álomesküvő ellenértékét, a szolgáltató teljes egészében egy rászoruló kedvezményezettnek juttatja el. Abban is biztosak lehettek, hogy jó helyre kerül az összeg: a pénzt minden esetben egy súlyos egészségügyi problémákkal küzdő gyermek és családja kapja meg.
Legutóbbi alkalommal például Ravand, egy 7 éves erdélyi gerincvelő izomsorvadásos kisfiú kapta ajándékul az esküvő árát. Így segítették hozzá a szüleit, hogy megtanulják a speciális masszázst, ami rengeteget javít majd a fiú életkörülményein, mindennapjain, hogy ők is sokáig lehessenek együtt boldogok.

Van egy harmadik előnye is, amit ez a jószívű csapat kevésbé hangsúlyoz: A nagy napra nem kell többet költened, mint eleve tervezted, hiszen licitálással tudod megpályázni a csomagot. A licit egy forintról indul, és minél nagyobb összeget ajánl fel egy boldog pár, annál nagyobb boldogságot tud az adományozottnak is okozni!

Mert adni jó. És mert ezek az emberek, akiknek az élete egyébként is arról szól, hogy mások nagy pillanatait még emlékezetesebbé tegyék, megmutatják a világnak, hogy bizony egyszerű magánemberként is tudunk tenni másokért!

Sok boldogságot és jó adakozást kívánunk minden jegyes párnak!:)

További információ >>>

Fotó: Canstockphoto.com

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb