Az esztergomi Kresztergomban járt a Gyerekkel.hu

szerző Ada 8 2750

Tavaly nyitotta meg kapuit és máris óriási népszerűségnek örvend a kifejezetten kisgyermekeknek készült közlekedési park Esztergomban. 5-12 éves korú gyerekek vezethetnek sebességtartó automatikával ellátott elektromos autókat. A parkban világviszonylatban is egyedülálló, tíz darab, biztonsági berendezésekkel ellátott, limitált szériás elektromos Suzuki Vitarák várják a vezetőket. A miniautók maximális végsebessége 4 kilométer/óra, ugyanakkor adaptív sebességtartó automatika biztosítja az egyenletes haladást. Az igazi autókhoz hasonlóan biztonsági övvel is felszerelték a kocsikat, amelyeket az elindulás előtt mindenképpen be kell csatolniuk a járművezetőknek.

Valódi oktatók tartanak a gyerekeknek egy gyors, interaktív, pálya specifikus kis oktatást a pályán található közlekedési táblákról, lámpákról, körforgalomról és a kisautókról. Ezt követően jöhet a vezetés, majd készül egy fotó (ehhez szülői beleegyezés szükséges), hogy a program végén vezetői engedéllyel a kézben indulhasson haza a család.

Néhány hasznos információ

Az Esztergomi Gyermek Autós Park márciustól késő őszig várja a gyerekeket.
Iskolák, óvodák tavaszi kirándulásának kihagyhatatlan helyszíne a park.
Tavasszal és ősszel csak hétvégén vannak nyitva, a nyári szünetben a hét minden napján.

Időpontfoglalás >>>

 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb