Poggyászbakik – Kerüld el a kellemetlen pillanatokat!

szerző Ila 2 0670

Rendkívül kellemetlen pillanatokat tudnak okozni repülővel történő utazásunk során az elkallódó bőröndök. Hogyan vigyázhatunk rájuk a legjobban? Megmutatjuk!

Végre megérkeztünk a várva várt tengerparti nyaralásunk helyszínére, vagyis egyelőre csak a reptérre, ahol úgy tűnik maradunk is egy ideig, hiszen az úti csomagunknak hűlt helye…

Hogy elkerüljük ezt a rémálmainkban sokszor lejátszódott jelenetet, hoztunk pár ötletet, hogyan vigyázhatunk legjobban bőröndünkre!

luggage
Fotó: Pinterest.com

Jelöljük meg kívül-belül a poggyászunkat! Kerüljön rá a nevünk, a telefonszámunk és az úti célunk, a hotel nevével és címével együtt!

Ne dobjuk ki a repülőtéren kapott csomagcetlit! Ezzel azonosítható bőröndünk, probléma esetén.

Dekoráljuk ki kicsit a csomagot, legyen rajta 1-2 színes matrica, esetleg szalag, a könnyebb felismerhetőség miatt.

Ne fekete bőrönddel induljunk el otthonról, hiszen nagyjából 80 százalékuk ebben a színben készül…

Érjünk ki időben a reptérre, hogy minden nyugodtan és rendben menjen, és a kapkodásban ne felejtsük el leellenőrizni csomagunk címkéjét.

Készüljünk fel a legrosszabbra! Szállítsuk a kézipoggyászunkban a nélkülözhetetlen dolgainkat (gyógyszereket, váltóruhát, alapvető piperecuccokat, telefontöltőt, fényképezőgépet és minden olyan használati tárgyat, amit nem tudunk napokig nélkülözni)

Zökkenőmentes utazást és kellemes nyaralást kívánunk!

Fotó: Pinterest.com

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb