TB__

Nyíregyháza: Lenyűgöző Ócenárium, valódi Sarkvidék

szerző Ila 2 3660

Lenyűgöző Ócenárium, valódi Sarkvidék és egy igazi Dzsungel Hotel a vadak között – ez mind és még megannyi csodálatos látványosság várja a családokat a Nyíregyházi Állatparkban a Sóstó Zoo-ban!

Az Állatpark a várostól 5 km-re a sóstói üdülőövezetben található, ahol strandfürdő, falumúzeum és egy parkerdő nyújt kikapcsolódást az idelátogatóknak. Ebben a háborítatlan környezetben kapott helyet, egy tölgyerdő mélyén a sok különleges állat. A 30 hektáros területen világrészek fogadják a látogatókat hogy végigjárhassák a Földet, megfigyelhessék miként élnek a világ különböző vidékein az állatok.

sosto
Fotó: Nyíregyházi Állatpark

Megtekinthető világrészek:

  • Zöld Piramis
  • Ócenárium
  • Sarkvidék
  • Tarzan ösvénye
  • Kárpát-medence
  • Amerika
  • Viktória ház

A sokszínű állatvilág több mint 500 faja, és több mint 5000 egyede él itt, melyek között olyan különlegességekkel találkozhatnak a látogatók, mint a fehér tigris, az afrikai elefánt, a komodói sárkány, az indiai orrszarvú, a jegesmedve, a homoki tigriscápa, és a nyugati síkvidéki gorilla. A fajmegmentési program keretein belül sikeresen szaporodik itt többek között a zsiráf, a lisztmajmocska, a borneói orangután, a bali seregély és a szibériai tigris.

makik
Fotó: Nyíregyházi Állatpark

Látogassanak el ide és próbálják ki az Állatpark legkülönlegesebb programjait!

Jegyárak:
3 év alatt: 100 Ft
Gyerek (3-14 év): 1 900 Ft
Felnőtt: 2 800 Ft
Családi jegy (2 felnőtt + 1 gyermek): 6 800 Ft
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek): 8 300 Ft
Családi jegy (2 felnőtt + 3 gyermek): 9 900 Ft

További részletek>>>

Fotó: Nyíregyházi Állatpark

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb