Tűz-víz-repülő? Föld, és levegő!

szerző Lolli 2 5710

Ősszel bizony fel kell kötni a gatyát ha tartalmas, élvezhető programokkal akarjuk lefoglalni a gyermekeinket, hiszen ha egy-egy esős séta bele is fér, azért hosszú távon a hidegben kint lenni nem praktikus.  Az esős szabadnapokon viszont kihasználhatjuk a csúcs-modern, gyerekekre szabott interakítv múzeumokat! Például FUTURA Élményközpontot.

Van három nagyon fontos dolog, amit egyszerre tehetünk meg gyermekeinkkel a FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontban. A közös élmények átélése, a természet, a világunk alapos – tapasztalati úton történő megismerése, és természetesen a lazulás, szórakozás. Ráadásul ha olyan programot keresünk, ami különböző korú gyermekeinknek, de még nekünk magunknak is egyaránt izgalmas, azt is megtaláljuk itt, a Szigetköz fővárosában Mosonmagyaróváron.

A négy őselem bemutatására épülő koncepcióban rengeteg olyan természeti jelenséget figyelhetünk meg, amikért világ körüli útra kellene indulnunk hagyományos esetben. A Víz, Föld, Levegő, Tűz, mind-mind külön szintet kaptak, ahol a vele kapcsolatos jelenségekkel, érdekességekkel ismerkedhetünk meg, interaktív, mozgalmas, izgalmas keretek között – részévé válva egy-egy jelenségnek. Mindent ami korábban érdekelt megtudhatunk például a villámlásról, vagy a vízesésekről, az örvényről, de még az űrutazásról is.

Azonban az interaktív kiállításnál még tovább megy a FUTURA; van például Pániklabor, a baráti és családi társaságok nagy összekovácsolója. Olyan speciális szabaduló-szoba, ami tulajdonképpen egy régi genetikai labor pincéjét formázza, a szabadsághoz vezető feladatok pedig ehhez a témához kapcsolódva várják a rejtvényfejtőket.

Szuper ajánlatainkat az Őszi szünetre itt találod! 

Planetárium, izgalmas és rendkívül látványos kísérleti bemutatók és a Tesla-transzformátor megcsodálása inkább az iskolásokat és a szülőket köti majd le, hiszen olyan dolgokat tesznek kézzel foghatóvá, amin fizika, biológia és földrajz vagy környezetismeret órán tanultak. Azonban az óvódás korúak sem fognak unatkozni, hiszen bár a fönt említett dolgoknak csak a látványa lesz érdekes számukra,  az 5 dimenziós élmények nekik is izgalmasak.


Az 5D élmények 3 dimenziós képpel, mozgó székekkel és időjárás szimulátorokkal segítenek átélni a rövidfilmek világát. Persze ha nem az aprónép kíséretében ülünk be az 5D moziba, akkor választhatunk akár horror kategóriából is, tehát tényleg mindenkinek szól a FUTURA. Nullától kilencvenkilenc éves korig akár.

A legérdekesebb helyekért, legjobb ajánlatokért látogass el megújult honlapunkra, a Travelbooggie.hu -ra! 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb