Az ország tortájának 2015 nyertese az Eger&Park-ban!

szerző Ila 3 5310

Az ország tortáját – azaz Magyarország “születésnapi tortáját” – minden évben, a magyar állam megszületésének szimbolikus napján mutatják be, az augusztus 20-i ünnepségek alatt.

2007 óta a Miniszterelnöki Hivatal és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete közösen írja ki a pályázatot, amely során az ország különböző pontjain található cukrászatok nevezhetnek saját tortáikkal, a megtisztelő cím elnyerésére. A kiválasztás egy neves szakmai zsűri végzi, több fordulós szavazással.

A G&D kézműves cukrászda évek óta készíti a nagyszerűbbnél nagyszerűbb süteményeket.

Forrás: G&D kézműves cukrászda
Forrás: G&D kézműves cukrászda

A tavalyi év legnagyobb sikere a családi vállalkozás számára az Ország tortája 2015. első helyezése! A benevezett 39 torta közül a szakmai zsűri három fordulós értékelése után a Pannonhalmi sárgabarack pálinkás karamelltorta, Szó Gellért cukrász (G&D kézműves cukrászda) alkotása nyert. A nyertes torta a rendkívül zamatos magyar sárgabarack, a mandula, a csokoládé és a karamell kombinációjával alkot harmonikus ízkombinációt, egy kis sárgabarack pálinkával megbolondítva. A tortát fogyaszthatják gyerekek is, hiszen a pálinkának csak a finom zamatát fogják érezni.

Forrás: G&D kézműves cukrászda
Forrás: G&D kézműves cukrászda

Még egy ok, amiért Egerbe kell menned!

Nyári vakáció-akció az Eger&Park Hotel****-ben! >>>>

A G&D csapat idén új üzletet nyitott, mégpedig nem máshol, mint az Eger&Park Hotel**** szállodában.

Forrás Eger&Park Hotel****
Forrás Eger&Park Hotel****

Ha kíváncsiak vagytok a francia cukrászok remekeire, ha izgalommal tölt el benneteket a gondolat, hogy vajon milyen ízeket rejtenek a megkomponált monodesszertek, és ha mindenképpen megkóstolnátok az eredeti recept alapján készített macaront, akkor nincs más teendőtök, mint ellátogatni az Eger&Park Hotel**** szállodába és élvezni a csodás ízeket!

Fotó: Hotel Eger&Park****
Fotó: Hotel Eger&Park****

 

Eger – A váron túl! 5 ok, amiért érdemes ide ellátogatnod!

 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb