Utazz a Csillagjegyed szerint! – Úti cél horoszkóp

szerző kislolli 4 0320

A jó idő beköszöntött és remélhetőleg hamarosan tartósan örvendeztet meg minket. Itt az ideje tervezgetni a nyaralást, jegyeket és szállást foglalni, ha olyan helyre utazunk. Kempinget keresni és bicikli túra útvonalat tervezni. Ha még nem döntöttétek el az úti célt, utazási horoszkópunk segítségetekre lesz!

A optimista Vízöntők a szabad levegőn tudnak igazán fellélegezni és feltöltődni. Többre értékelik a hűs hegyek nyugalmát, az északi országok innovációit, művészeteit és bohókás kultúráját, mint a délvidéki fülledt tengerparti pihenést. Ezért nekik főként egy Skandináv túrát ajánlunk pihenés képpen!

A Halak nagy álmodozók, nyitott szívvel járják a világot és keresik a szabadságot. Ehhez ideális Bécs városi romantikája, Firenze, Róma,Velence pedig egyenesen kényeztetés számukra.

A Kos jegy szülöttei, született vezetők, mindig tudják, hová, mikor mennének, mit szeretnének látni és mikor akarnak hazatérni. Nekik eseménydús kirándulásokra van szükségük, ahhoz, hogy úgy érezzék nyaraltak. Ehhez ideális lehet Dél-Amerika kalandos vidéke, de akár egy mecseki sziklamászás is, a lényeg, hogy akciódús legyen.

Fotó: Ujjero.com
Fotó: Ujjero.com

A Bika a Koshoz hasonlóan tudja mit akar, ráadásul makacsul ragaszkodik hozzá. Előfordul, hogy munkamániás, ezért nehezen szakad ki a mindennapokból, azonban ha megteszi, mindenképp különleges úti célt választ és útközben igyekszik részt venni a különleges szokásokban. India, Japán, Kambodzsa különleges kulturális élményei miatt valódi ínyencség lehet egy Bika számára.

Az Ikrek számára, ha utazásról van szó, csak a szikrázó napsütés és a türkiz színű tenger jöhet szóba. Horvátország sziklái, Törökország partjai, vagy Thaiföldön egy kókuszból szürcsölt koktél; ezek mind tökéletes célpontok egy világjáró Ikrek számára.

A Rák család központú szellemiség az utazási szokásaiban is megjelenik, mindegy is hová, de együtt utazhasson szeretteivel, és minél több közös élményben legyen részük. Egy mindenki számára izgalmas vidámpark látogatás, vagy Kanadai országjáró felfedező túra egyaránt szerepelhet az útitervek között.

Az Oroszlán életigenlésén már csak merészsége mutat túl. A cél: mindent megtapasztalni, átélni, érezni és látni! Sivatagok, esőerdők, Égbe nyúló végtelen hegycsúcsok, vagy a legdinamikusabb nagyvárosok egyaránt úti célul szolgálhatnak – mindegyik végletes és lehengerlő, ahogyan azt Oroszlán kívánja.

A Szűz tökéletes tervező, másnak ugyan néha káosznak tűnhet a rendszer, amin uralkodik. Utazásai is jól szervezettek, az útvonalat előre nézte, az útikönyvekben bejelölte az izgalmas részeket. Ha romantikára vágyik, az úti cél Párizs, ha történelmi látnivalókra vágyik Rómába utazik. Viszont bárhol bármikor szívesen áztatja magát gyógyító források vizében, hidroterápiás kezeléseken, gyógyfürdőkben.

Fotó: Travelmindset.com
Fotó: Travelmindset.com

A Mérleg maga a középút, de a döntés éppen ezért nem az erőssége. Utazásának végállomását is hosszú ideig válogatja; bizonytalan, hogy a sok lehetőség közül, hová is utazzon. Nekik érdemes egy konkrét város helyette egy tájegységet kijelölni úti célnak és körbe járni a környező városokat. Utána egész évben mérlegelhet, hogy melyik is volt a legszebb! 🙂 Szlovákia például egy hosszabb nyaralás alatt körbejárható, de egy Amerikai kiruccanás is izgalmakat ébreszthet a Mérleg szívében.

A Skorpió bizonyos határokon belül rugalmas, de azért egyértelműen ő irányít. Ez nagyon jól jöhet egy utazás megszervezésénél. Szívesen utaznak olyan helyekre, ahol a kedvenc filmjük játszódik, a kedvenc alkotójuk élt vagy ahol a kedvenc focicsapatjuk, együttesük játszik. Szintén örömmel látogatnak meg kultikus helyeket, a helyi Hard Rock Caféba pedig biztosan benéznek. Belgium, Hollandia, Luxemburg, vagy az Egyesült Államok nagy csillagok a Skorpió térképén.

A Nyilas szülötte maga az intellektualitás, a két lábon járó lelkiség. Bárhol jól érzi magát, de a spiritualitás, a nyugalom, a béke nyűgözi le igazán folyton nyüzsgő keresgélő természetét. India, Dél-Afrika, Ausztrália akár hosszabb időre is vonzó egy Nyilas számára. Lehet, hogy egyetlen múzeumot sem néz meg ez idő alatt, azonban szinte biztosan belesimul a helyi kultúrába és felveszi az adott társadalom ritmusát.

Fotó: Specialtytravelportfolio.com
Fotó: Specialtytravelportfolio.com

Bak utazók elegáns természetüket mindenre kiterjesztik. Jól érzik magukat, ha történelmi jelentőségű helyeket nézhetnek meg, kristálytiszta forrásokat vagy egzotikus ételeket próbálhatnak ki. Misztikus városok, a Törökországi Kappadókia, vagy akár a Németországi lombházak is felkeltik az érdeklődésüket.

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb