Sörfürdő, a folyékony kenyér rajongóknak

szerző Ada 4 3950

Mitől olyan veszettül jók a cseh sörök?
Vannak akik Csehországból hazaérkezése után még hetekig nem képesek a szájukhoz emelni a honi sörgyártás termékeit, inkább méregdrágán üveges import cseh árpaleveket vásárolnak, hogy fenntartsák a prágai sörözés illúzióját.

A csehek nagyon büszkék habos, nemzeti italukra, amely mára az ország védjegye lett, és a cseh sört egyszerűen a világ legjobb sörének tartják – nem alaptalanul.

sörfürdő3
A folyékony kenyér rajongóinak kihagyhatatlan program a sörfürdő!
A sörben való fürdőzés előnyeit már a középkorban felismerték – vagy legalábbis ezt állítják abban a cseh fürdőben, ahol a borostyán színű nektár a medence sztárja. A prágai Sör Fürdőben a vendégek nyakig merülhetnek a sörös élvezetekben: a sárga nedűvel teli kád tartalmazza mindazokat a természetes összetevőket, amiket a sörgyártás során alkalmaznak. Árpa, komló és élesztő folyamatosan 37 Celsius fokon tartva, megállás nélkül bugyog, hogy minél alaposabban kioldódjanak az összetevők, vitaminok, szénhidrátok és fehérjék.

Chodovar sörfürdő - eredeti fürdőkúra
A Chodovar családi sörfőzde 2006 tavasza óta kínál vendégeinek eredeti rekondíciós fürdőkúrát.

A harminc perces bár és fürdő élmény alatt a vendégek annyit tölthetnek a Bernard házi sörből a kád melletti két csapból, amennyit csak el bírnak fogyasztani. Majd folytatják relaxációs útjukat egy felmelegített ágyon egy húszperces masszázzsal.

Tizenkét órán át sörösen

A személyenként 32 ezer forintos szolgáltatást azzal a szlogennel adják el: “kezeld a tested belülről és kívülről”. Tény, hogy a vendégek kifejezetten élénken hagyják el a fürdőt. Ráadásul a tökéletes hatás érdekében a fürdőzőknek azt javasolják, tizenkét óráig ne zuhanyozzanak le.

sörfürdő1Forrás: Termálfürdő.net

“Ez egy nagyon régi és egyedi terápia, melyben csak természetes anyagokat használnak” – állítja a fürdőüzemeltető. A Sör Fürdőben felszolgált nedűt tradicionális eljárásokkal készítik Csehország legjobb komlójából.

A sörfürdőt párok és szinglik egyaránt imádják. A vendégek – arra az esetre, ha nem volt elég a sör a fürdőben – még útravalónak is kapnak egy üveg Bernardot.
Forrás: Thermálfürdő.net

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb