Otthon, idegenben – Legyen az otthonod egy szecessziós palota!

szerző Lolli 2 2690

Az utazás fontos, az új élmények, a stressz levezetése, a boldog pillanatok, az új megismerése, a széles látókör építése, a tapasztalatszerzés, és még megannyi kisebb-nagyobb dolog miatt. De van még ennél is fontosabb: az utazás jó. Ugyanakkor bármilyen kényelmes szállást is találunk, az otthon az mégis otthon marad. Az Apollo Viareggio Olasz honban fekvő magyar villája épp ebben különleges: Otthont ad, szállás helyett az utazónak.

A homokos toszkán tengerpart az év bármely szakában csábító, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a rideg télből pár óra utazással átruccanhatunk egy tíz fok fölötti lágy tavaszba, sétálhatunk egyet a süppedő homokos parton, csodálhatjuk a tenger fölött mindig különlegesen színekben alászálló naplementét.. és aztán hazatérhetünk egy álmaink otthonába, legalábbis abban a pár napban, amíg az Apollo vendégei vagyunk.

Kép: www.engelvoelkers.com

A halászfaluként létrejött, majd hajóépítősről híressé vált, dallamos nevű olasz városka, Viareggio, mára Versilia legnagyobb városa. A strandok és fenyvesek békés együttélése mellett, az éjszakai élet és Európa egyik legjelentősebb karneváljának helyszíneként is méltán népszerű város, közkedvelt üdülőhely. Azonban ne számítsunk végtelen színű nyugati és távol-keleti turisták sokaságára, mint oly sok itáliai városban! Viareggio a gazdag olasz városok polgárainak közkedvelt úti célja. Ez pedig a vendéglátás minőségét is emeli: az itteni szolgáltatók hosszú távon igyekeznek lenyűgözni az érkező turistákat.

 

Így van ezzel a homokos parttól alig 50 méter sétára fekvő Apollo Viareggio is, ahol a fő cél, hogy a pompás környezetben a vendég igazi otthonra leljen. Persze ennek kizárólag az előnyeivel. A szecessziós stílusban épült múlt századi palota kényelmét és felszereltségét tekintve modern, berendezés stílusában pedig ötvözi a modern lakberendezés kényelmét a korabeli fennkölt pompával. A 10 szobás villa hatalmas nyugalmat áraszt, ami már érkezéskor elönti a pihenni vágyót. Hogy domináns bézs és pasztellszínek párosítása az izgalmas mozaikkal, a mindenhonnan betörő napfény, vagy csupán a villát átható élet szeretet az oka, ki tudja..? Talán a pálmás teraszon üldögélve egy jó olasz cappucinot szürcsölgetve a legkönnyebb megfejteni.

A hangulat mellett..

.. természetesen gyakorlatias kérdésekről sem feledkezhetünk meg, bármilyen szívünknek kedves otthont sikerül is találni a nyaralásra. Az Apollo Viareggio ebben sem marad alul: Minden szobához természetesen saját, külön bejáratú fürdőszoba csatlakozik, nagysága és berendezése azonban mind a tíz szobának eltér, így garantáltan megtalálja minden különböző igényű társaság a neki legkényelmesebbet. A családi lakosztályban például alkalmas arra is, hogy bár együtt pihen a család, mégis nyújtson elegendő magánszférát a család minden tagjának a valóban pihentető nyaraláshoz.
A bútorokat egyébként érdemes részleteiben is megcsodálni, különleges darabokkal találkozhatunk, melyek nem csak praktikusak, de ékei is egy-egy helységnek.

Exkluzív szállások a világ minden táján! 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb