Játék az élet – LEGOLAND®, Florida

szerző Lolli 1 5220

Évtizedek óta az egyik legkedveltebb játék az ezerarcú Lego, és   bár az eredeti koncepció, maga a játék is gyermekek és felnőttek tömegeit nyűgözi le a mai napig, a Lego mára már hatalmas brand-é nőtte ki magát. Filmek, sőt parkok is készülnek, utóbbi pedig nem is új keletű dolog; az első Legoland Dániában, a cég gyárközponjában 1958 –ban épült.

Azóta számos újabb és nagyobb kaliberű, különlegesebbnél különlegesebb Legoland nyílt meg világszerte. 2011-ben Floridában is megnyitotta kapuit a szórakoztató park. Minden izgalmat magában foglal, amit egy aquapark, egy játékos ám minőségi szálloda és egy élménypark kínálni tud.

Kép: Zannaland.com

Legoland, ahol tényleg játék az élet

Természetesen mi más állhatna a központjában a Legolandnak, mint maga az építő játék. A gyerekek például megismerhetik a modellépítő mesterek munkáját, és a tervezés, építés folyamatát. Mindenhol legokkal találkoznak, minden lego színű, és lego formájú. És ha még ez sem lenne elég, egy vízipark is rendelkezésükre áll, ahol szintén minden meseszerű, színes és lego-kockás.
A fiúkat és kalózhajó repíti a képzelet magas hullámaira a duzzasztóművel ellátott élménymedencében, a kis hercegkisasszonyok pedig a kastély játszótéren érezhetik igazán elemükben magukat. Természetesen a vidámparkos elemek mellet különleges maketteket is felfedezhetünk a gyerekekkel, egészen részletekbe mélyedve.

Kép: Legolandinflorida.com2

Ha elfáradtunk..
Akkor sincs vége a mókának és a legozásnak; A LEGOLAND® Florida Resort hotel játékos szobái kínálnak élményekben gazdag pihenést – ráadásul helyben! Itt van lehetőség félpanziós ellátást is igénybe venni, de ha ebédelni is helyben szeretnénk, vagy csak rágcsálnánk valamit, arra is van egy nagyszerű hely: a Skyline Lounge névre keresztelt panorámás étterem, ahol megközelítőleg 20 Legoval kapcsolatos jelenet vesz minket körül fogyasztás közben. Természetesen nem is a Legolandben lennénk, ha nem várna ránk még valami különlegesség: a kalózos, királyi illetve kaland tematikájú hálószobákban kincskeresés várja az aprónépet – és a lelkes felnőtteket.
A hotel nem neked való..?

A Legoland különleges része, a Beach Retreat, tengerpart témájú falusi sítlusban épült apartmanokat is lehetőségként nyújt az ide látogatók számára. Fűtött szabadtéri medencével, természetesen, hiszen a Legoland minden pontjára igaz, hogy valami kis extra, mindig van. Olyan ez a kis extra, mint az építő kocka alján az az apró karika – az teszi Legová.

Kép: Travelingmum.com
BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb