Mórahalmon indul a strandszezon

szerző Ada 1 5260

Május elsejével a legtöbb magyarországi fürdőben elindul a strandszezon. Mórahalmon sincs ez másképp. Az úszómedence vadonatúj sátorfedését már lebontották és a szabadtéri medencék szinte mindegyike üzemelni fog a munka ünnepére. Az időjáráson kívül semmi sem szabhat gátat a tavaszi strandolásnak.

Bizonyára sokan örülnek annak, hogy ilyen korán beköszöntött a jó idő. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei közül nagyon sokan sütkéreztek a tavaszi napsütésben. Sajnos május elseje idén vasárnapra esik, de a pünkösdi hosszú hétvégére a koktélbárral, pezsgőágyakkal, masszázselemekkel és hullámgömbbel ellátott rendezvénymedence is csatasorba áll. Ez a fürdő egyik legkedveltebb strandmedencéje, ahol gyerekek, fiatalok, apukák és anyukák is egyaránt jól szórakoznak – meséli Berta Zsolt a fürdő marketing vezetője.

Forrás: Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
Forrás: Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Tavaly decemberben vehették igénybe a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei a sátorral befedett szabadtéri nagymedencét. A téliesített úszómedence azonnal a vendégek új kedvence lett a téli hónapokban. A kellemes víz-, és levegő hőmérsékletnek köszönhetően nagyon sokan úsztak a feszített víztükrű 33,3 méter hosszú medencében. A tél azonban gyorsan elröppent, a sátorfedést április közepére elbontották és megfelelő módon elraktározták a következő téli szezonra. A többi szabadtéri medencét is ütemezetten megnyitották és a fürdő zöld felületei is megszépült. Májussal tehát visszavonhatatlanul kezdetét veszi a strandszezon.

Travelbooggie TIPP: Lovas Színház AJÁNDÉK FÜRDŐBELÉPŐVEL!
Az akció 2016. május 15-ig érvényes! >>>>>

Egész májusban az anyukáknak – és természetesen ezzel együtt a gyerekeknek – kedveznek Mórahalmon. Hétköznap a kölyök vagy diákjegy vásárlása mellett a gyerekekkel érkező anyukáknak csupán 500 Ft lesz a belépőjegy.

Forrás: Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő
Forrás: Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

A pünkösdi hosszú hétvégére készülve hosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket. Május 12-től 15-ig egészen este tíz óráig fürdőzhetnek a strandolni vágyók.

Május utolsó hétvégéjén a gyerekeké a főszerep, hiszen családi és gyereknapi programokkal készülnek. A garantált kánikulához időzítve június első hétvégéjén szezonnyitó strandpartival köszöntik a nyarat.

Travelbooggie TIPP: Tavaszi ébredés Mórahalmon, 11 900 Ft/fő/éjszaka, félpanziós ellátással, ingyenes fürdőbelépővel >>>>>

 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb