Lopifit – Séta a városban, két keréken

szerző kislolli 24 6420

Egészséges városnézés? Miért ne?! Itt a megoldás a költséges, útvonalhoz kötött turista buszok helyett. Az új, kreatív holland találmánnyal egyszerre haladhatunk gyorsan, sportolhatunk és járhatjuk be a kedvenc helyeinket. Miről is van szó pontosan? A lopifitről!

Bruin Bergmeester Hollandiában unalmas óráiban kigondolta, hogy a futópad áram termelő lehetőségét kihasználva, motoros biciklit lehetne építeni, így még egészségesebben és hatékonyabban lehetne kihasználni a környezetkímélő alternatív közlekedési eszközöket.

Játssz velünk és nyerj akár havonta értékes nyereményeket >>>>>

Nem csak kitalálta, meg is építette – már meglévő alkatrészekből. Olyan jól sikerült, hogy bár első körben sokan furcsának találták, végül többeknek is megtetszett és már egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Városnézésre pedig különösen kiváló, hiszen akár lassan, akár gyorsan is haladhatunk vele. Ám mindenképpen sokkal gyorsabban járhatunk be egy várost, mintha ugyanennyit a földön gyalogolnánk, így kevésbé fáradunk el, időt és energiát spórolva pedig több helyet lesz lehetőségünk ugyanannyi idő alatt meglátogatni.

 

 

Játssz velünk és nyerj akár havonta értékes nyereményeket >>>>>

 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb