A neon kék folyó titka

szerző Ada 1 5970

Costa Rica (spanyolul gazdag part) Közép-Amerikában található és a Happy Planet Index alapján a világ legboldogabb országa.

Costa Rica északi csücskében, a Tenorio Volcano Nemzeti Parkban egy igazán izgalmas folyó ered; a Rio Celeste. Egy igazi vadregényes erdőben bújik meg ez a lenyűgöző trópusi gyöngyszem, hírnevét a csodálatos színének köszönheti, és ez teszi őt az egyik legnépszerűbb látványossággá a környéken.

folyo1

A Tenorio Volcano Nemzeti Park erdejében kanyargó folyó a pusztaságon áttörve éri el a vadont, hogy a fák alatt megbújva, az ég színét visszatükrözve lenyűgözze az ide látogatókat.

Játssz velünk és nyerj akár havonta értékes nyereményeket >>>>>

Río Celeste leginkább Guatuson keresztül érhető el és körülbelül egy óra autóútra található. A park bejáratától, még egy óra túra a Río Celeste vízesés. Az ide vezető út kalandos és közepes nehézségű, de hidd el, megéri a fáradozást!
Fantasztikus kék színét baktériumok és vulkáni ásványok egyedi egyvelegéből kapja.

7 Natural Wonders in Costa Rica - Rio Celeste (Celeste River)

Ha ellátogatsz ide, ügyelj arra, hogy kényelmes ruházatot és cipőt viselj, és semmiképpen se hagyd otthon a fényképezőgéped és a fürdőruhádat!

Az esőerdőkben haladva igazán különleges élőlényekkel találkozhatsz, mint a lajhár, majmok, trópusi madarak. Az ösvényen haladva pedig megérkezel a csodálatos Rio Celeste folyóhoz.

lajhár

A Nemzeti Parkban számos szálloda található, melyek szeretettel várják a természet iránt rajongókat!

Játssz velünk és nyerj akár havonta értékes nyereményeket >>>>>

 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb