Egy apró kis falu, egy kedves kis szeretetgombóc – Palkony Palkonyhája

szerző kislolli 5 9090

Végtelen mennyiségű cikk születik mostanában a lazításról, meditációról, stressz űzésről. Sok-sok új módszer. Pedig van egy régi, hagyományos is. A szeretettel körbeölelt nyugalom. Palkonya Palkonyháján, bele pihenhetünk a régi típusú, őszinte nyugalomba.

Van, hogy vissza kell venni a hétköznapok pörgéséből, visszatérni a nagy globális, mindent egyszerre bárhonnan elérő világból egy aprócska, szűk környezetbe és újra értékelni, mi az igazán fontos számunkra. Ehhez tökéletesen alkalmas egy néhány napos kiruccanás Palkonyára. Ez az apró kis falu, egy kedves kis szeretetgombóc, a Palkonyha pedig falu a faluban, lekvár a szeretetgombócban.

Fotó: Palkonyha.hu
Fotó: Palkonyha.hu

A neve nagyon kreatív, hiszen magába foglalja a csepp kis helységét is, viszont jobban érdemes utána nézni, ugyanis ez a konyha nem annyira étterem, mint amennyire inkább egy porta.

Játssz és nyerj a Travelbooggie-val >>>>>

Az igazi vendéglátás, vendégül látni valakit szinte a nappalink melegében, személyre szabottan hétvégi ebédet vagy vacsorát készíteni neki és ilyen módon megosztani vele a nagymama, nagypapa receptjeinek ízvilágát.

Fotó: Palkonyha.hu
Fotó: Palkonyha.hu

Persze arról se feledkezzünk meg, hogy mindez a Villányi borvidék ölén történik, így finomabbnál finomabb pincehűs borokat ízlelgetve élvezhetjük a kedves, egyszerű falusi emberek társaságát. A falusi életmód értékeit, modern világgal való összeolvadását.

Az igazi különlegesség pedig, hogy ebbe a falusi idillbe tökéletesen beleilleszthető egy kis wellness élmény is: nyugi-terasz fatüzelésű kültéri fürdődézsával, sófürdővel, napozóval, egy pohár villányival a kezünkben. Kell ennél több..?

Fotó: Palkonyha.hu
Fotó: Palkonyha.hu

 

Játssz és nyerj a Travelbooggie-val >>>>>

 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb