Így készíts a nyaralásról jó képeket!

szerző kislolli 48 9050

Nyaralás különleges élményeit előszeretettel őrizzük meg fotókon, – így volt ez már az anyáink idejében is és biztosan mindenkinek akad 1-1 képe, amin felkacag a család.

Eláruljuk, mire figyelj, ha meg akarod örökíteni a pihenés legjobb pillanatait.

Mivel a kamera most már gyakorlatilag mindenki számára könnyedén elérhető az okosmobilokon, tableteken, ahol ráadásul azonnal megosztásra is kerülhetnek az élmények, ezért érdemes odafigyelni néhány dologra.

 

Óvatosan a napozással!

óvatosan a napozással

Egyébként is nagyon fontos odafigyelni, hogy ne égjünk le, azonban egy félresikerült napozás után a mintás barnulás sem mutat jól a fotón. Ha már így sikerült, inkább fotózkodjunk felöltözve, a legtöbb esetben az egyébként is előnyösebb.

napozás

Közös kép a barátokkal

Nyaralások alkalmával előfordul olykor, hogy az ember annyira komfort zónáján belül érzi magát, hogy a kelleténél jobban ellazul, vagy bevállal olyasmiket, amikre később nem feltétlenül lesz büszke. Megfelelő mennyiségű alkohol után viszont, ott és akkor még az is jópofa dolognak tűnhet, hogy fotóval megörökítsük az ilyen eseményeket és posztoljuk valamelyik közösségi oldalon.. aztán másnap bánhatjuk az egészet, hiába kerül törlésre a kép, nem tudhatjuk ki mentette le, vagy egyszerűen ki fog rá emlékezni még 15 év múlva is.

 

Mindenkin legyen megfelelő öltözék!

Erre akkor is figyeljünk, ha nem szelfi készül, ugyanis mások sem biztos, hogy hiányos öltözékben szeretnék viszont látni magukat – akár évekkel később. Ha gyerek van velünk különösen figyeljünk rá, hogy az esetleges meztelen -félmeztelen, pancsolós képek ne kerüljenek nyilvánosság elé.

Forrás: Familyphotos.com
Forrás: Familyphotos.com

 

Háttér – Mindig nézz a hátad mögé!

Worst photos0

Ha személyeket fotózunk, vagy szelfit készítünk, vessünk előbb egy pillantást magunk mögé is, hiszen lehet, hogy valami olyan történik a háttérben amit nem szeretnénk megörökíteni.

nyaralás


Óvatosan a szerkesztgetéssel!

szerkesztett kép

Sokszor az amatőr képszerkesztők szárnypróbálgatásai viccesen, vagy inkább ijesztően végződnek; legjobb ha amatőrként nem állunk neki komolyabb beavatkozásoknak.

Játssz velünk és nyerj akár havonta értékes nyereményeket >>>>>

Forrás: Neszerer.blog.hu

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb