Gyógyulás és luxus az Elixírben

szerző kislolli 4 1010

A legjobb terápia sokszor a pihenés. Ha pedig kiegészítjük hatásos kezelésekkel is, azon tényleg csak nyerhetünk. A mórahalmi Elixír Hotel tökéletes helyszín a pihenéshez és a gyógyuláshoz.

A hotel
Az elegancia fokmérőjét maximumra csavarták a hotel létrehozásakor. Az épület gyönyörű, a berendezést a legapróbb részletekig letisztult luxus jellemzi. Olyan hely, ahol minden tökéletes, ahol az ember szívesen ott felejtődne egy hosszabb időre.
A szálloda különlegessége – aminek igazából alapvetőnek kellene lennie, mégis kevés turisztikai egység gondol rá -, hogy akadálymentesített szobákkal is rendelkezik, mozgáskorlátozott vendégeknek is ideális pihenő helyet nyújtva.

Travelbooggie TIPP: Tavaszi ébredés a Medical Elixír Wellness Hotelben >>>>>

A gyógyító víz
Ahogy a nevében is hordozza, az Elixír  Hotel gyógyír, elsősorban egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál. A gyógyulást nagyban segíti a vendégek számára ingyenesen igénybevehető szomszédos fürdő gyógyvize. A fürdő már több, mint 50 éve várja ízületi panaszoktól szenvedő vendégeit. Bár a reumatikus panaszokra a Szent Erzsébet fürdő vize kiváló, sok más probléma esetén is segíthet: nőgyógyászati, urológiai, idegrendszeri, de akár bőrgyógyászati problémákra is kínál megoldást. A gyógyvíz hatása kiegészül számos olyan hidro, aroma, természetgyógyászati és kineziológiai terápiával, amikkel még rövidebb és egyenesebb utat találhatunk a tökéletes fizikai és lelki harmóniához.

NIM_9768
A forró szeánszok
Nem csak probléma esetén érdekes ellátogatnunk egy kis életelixírért.. Hiszen tegye fel a kezét, akire nem férne rá egy alapos masszázs, vagy egy kis stressz mentes ellazulás..!
A szauna szeánszokon nagy dózisban szívhatjuk magunkba a harmóniát és a nyugalmat. Aki energikusabbnak szeretné érezni magát, mint eddig bármikor, annak a Zöldellő tavasz névvel szimbolizált, profi szauna mester által végigvezetett szeánsz ad lehetőséget a megújulásra. Aki pedig egy valóban különleges élményre vágyik, annak a ház rózsabarack pálinkájával fűszerezett szeánszot ajánljuk figyelmébe.
A hotel saját szaunájában is lehetőség van részt venni a rendszeres szeánszok valamelyikén, azonban a szomszédos gyógyfürdő is kimeríthetetlen változatossággal kínál lehetőségeket:
11 szaunájában hetente 15-20 féle témában szerveznek szauna szeánszokat. A medencék tekintetében pedig még szélesebb a lehetőségek tárháza: több, mint 20 medence között válogathatunk kedvünkre.

Játssz velünk és nyerj akár havonta értékes nyereményeket >>>>>

Családra hangolva
Az Elixír Hotel különösen felkészült a családok fogadására is. A családi szoba kényelmes elhelyezést biztosít a kisebb, míg a családi lakosztály a nagyobb családok számára. Ennek köszönhetően a hotel nem csak üdülés, pihenés és regenerálódás szempontjából nagyszerű választás, de családi események színteréül is szolgálhat, valamennyi generáció örömére.

lakosztaly

Travelbooggie TIPP: Tavaszi ébredés a Medical Elixír Wellness Hotelben >>>>>

Programajánló Mórahalmon:

Májusi élmények a Mini Hungary Parkban >>>>>
TVRTKO túlmegy minden határon – május 20. >>>>>
XIII. Homokháti Sokadalom és VII. Dél-alföldi Rétesfesztivál beharangozó – július 1-3. >>>>>

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb