Áprilisban újra megnyitja kapuit a hazai Disneyland

szerző Ila 16 9590

A Grimm mesék helyszíneitől kezdve a vízibiciklizésen át a kötélpályás akadálypályáig mindenki megtalálja a maga kedvére való elfoglaltságot az 2019. április 19-én újra nyitó debreceni élményparkban.

Egy varázslatos hely Debrecenben, ahol a családok, barátok kikapcsolódhatnak!

A kalandpark számtalan programot kínál a látogatóknak

Ez a csodavilág a Zsuzsi vonat vonalán, a volt Balla-tónál valósult meg. A közel 30 ezer négyzetméter területű park, várja szabadtéri és fedett programok sorával a családokat, baráti társaságokat.
Már a belépés után elkezdődhet a játék. A Kőkorszaki vízibiciklik már a bejáratnál várja a kikötőben a vízi kikapcsolódás szerelmeseit. Tovább haladva a park belseje felé mesebeli birodalom tárul a vendégek elé Várral, valamint interaktív mesejelenetekkel karöltve. A gyerkőcök megnézhetik például Hófehérkét és a hét törpét, vagy Jancsit és Juliskát a mézeskalács házikójukkal. Piroska és a farkas meséjéből is kaphatnak egy kis ízelítőt az ide látogató vendégek.


Naponta frissülő utazási- és szabadidős ajánlatok a www.travelbooggie.hu portálon!


A trambulinon és a játszótér-rengetegben kiélhetik a lurkók mozgásigényüket. Utóbbiban függőhidakon ostromolhatják a várat, harcba indulhatnak a bástyák elfoglalásáért. További kalandokat élhetnek át kicsik is nagyok élményparkunk labirintusában, ahol mindenki letesztelheti tájékozódó- és megfigyelőképességét az útvesztőből való kijutás érdekében.
3 éves kortól mászó elemekkel, zsákutcákkal tarkított, izgalmas, de mégis biztonságos hálós kalandpályával is várjuk a lurkókat. Ám ha még ettől is nagyobb élményre vágynak, akkor a kisebbek és a nagyobbak is végig küzdhetik magukat a drótkötélpályákon. A gyermekek biztonságát szolgálják, hogy gyermek kalandpályánkat úgy alakítottuk ki, hogy a kísérők a gyerkőcöket bármikor tudják az akadályok megtételében segíteni. Ugyanakkor a felnőttekre is gondolva egy esztétikus, mégis szövevényes útvonalakból álló, akár több méteres magasságot is elérő adrenalin növelő drótkötélpályák is helyet kaptak parkunk területén. A pálya legizgalmasabb része a tó fölött kifeszített átcsúszó kötél, amely kortól függetlenül mindenki számára elérhető attrakció elem.

A lovardának köszönhetően a kilátogató gyermekek kedvük szerint kipróbálhatják a pónilovaglás által nyújtott élményeket. Az Élményparkunkba látogatók olyan audiovizuális élményekkel is találkozhatnak, mint például a 3D-s, emberi arcot formáló Beszélő Fa, mely interaktív beszélgetést kezdeményez minden kedves vendégünkkel.

Sőt egy közel 300 nm-es Rendezvényház is várja azon kedves házasulandó párokat, akik egy igazán egyedi helyszínen kívánják kimondani a boldogító IGEN-t. Mindemellett lehetőség nyílik a cégek részére, hogy például rendezvényeiket, tréningjeiket, családi napjaikat egy nem szokványos környezetben valósítsák meg.

A sok élményben és mozgásban megéhezett vendégeket többek között a Fogadónál, Snack Bárnál és a Palacsintázónál várjuk. Ez utóbbinál mindenki kénye-kedve szerint válogathat palacsintáink széles választéka között.

Egy szó mint száz, egy olyan hely ékesíti reményeink szerint Debrecen városát, amely korhatárok nélkül nyújt megannyi élményt kicsiknek, nagyoknak, családoknak, baráti társaságoknak, házasulandó pároknak és nem utolsó sorban cégeknek is.

A kis Disneyland-től a város további népszerűséget és turisták sokaságát reméli, amire meg is van minden eshetőség, hiszen a kalandpark több, mint két év alatt készült el és még további fejlesztésekre vár.

A Kerekerdő Élménypark hétfő kivételével minden nap várja a szórakozni vágyó családokat a téli zárás után, 2019. április 19-től.

Nyitvatartás 2019. április 19-től:
2019. április 19-től minden nap (10:00-tól 18:00-ig)

Jegyárak:

Felnőtt, Gyerek: 3.500 Ft (5 db 500 Ft értékű kupont tartalmaz/fő). A kuponok átruházhatóak és kizárólag élményelem használatra jogosítanak.
Nyugdíjas: 1.500 Ft (2 db 500 Ft értékű kupont tartalmaz/fő). A kuponok átruházhatóak és kizárólag élményelem használatra jogosítanak. Nyugdíjas igazolvány felmutatása szükséges.

20 fő feletti csoportok látogatása esetén 10% kedvezmény biztosított az aktuális jegyárból.

Az Élményparkba 3 éves kor alatt a belépés DÍJMENTES (kupont nem tartalmaz)! 

 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb