Comix Coffee – képregény rajongóknak

szerző Ila 1 7040

Lapozz bele a Star Wars univerzumának végtelenjébe és igyál hozzá egy kellemes mentás forró csokit! Bizony, van ilyen  Budapesten a Múzeum körút 29. sz. alatt!

A budapesti kávézók tengerében nehéz elveszni, vagy nehéz kitűnni? De van akiknek egy ez kis kreativitással könnyedén sikerül.

Ilyen a ComiX Coffee, akik egy új célközönséget céloztak meg, ők pedig a képregény imádók!

Már a hely logója is mutatja, hogy itt bizony nagyon szeretik a Star Wars filmeket, képregényeket, hiszen egy birodalmi lépegető bukkan elő belőle, a Birodalom visszavág című részből. A Star Wars leghíresebb motívumai visszaköszönnek mindenhol, például a pulton – egy nagy Darth Wader formájában – és a falon is – egy kávé társaságában. De találhatunk Lego pókemberes cukortartót is a kiegészítők között.

Természetesen nem csak ettől különleges a hely, hanem inkább a sok sok képregénytől, amiket fellapozhatunk kávézgatás közben.

Jelenleg a képregények száma elenyésző a tervekhez képest, hiszen folyamatosan várnak innen onnan anyagot a gyűjteménybe, most éppen amerikából.

Novembertől lesznek képregény témájú kvízesték, és olyan akciók is, hogy aki az új Csillagok háborújára érvényes mozijeggyel érkezik, az kedvezményben részesül.

Kínálat szempontjából is színes a hely, vannak alap szendvicsek, olasz kávékból készült italok, például sütőtökös, oreós, vagy  almás pitével kínált latte, sütik terén pedig sajttorták közül választhatunk, amiből szintén van oreós, illetve sütőtökös.

Jó étvágyat és kellemes időtöltést kívánunk!

Fotó: ComiX Coffee

Még több gasztronómiai különlegesség a Travelbooggie weboldalon!

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb