Hévízen télen is fürdőszezon van!

szerző Ada 53 9770

Egyedülálló élményre vágysz? Látogass el Hévízre és éld át a szabadban úszás örömét a téli időszakban is! Lazíts a világ legnagyobb, biológiailag aktív természetes termáltavában, melynek vize a hűvösebb hónapokban sem csökken 24 fok alá, majd kapcsolódj ki egy különleges szauna szeánszon, vagy kényeztesd magát hévízi iszapkezeléssel!

Szervezeted meg fogja hálálni a gondoskodást! Egy nemrégiben elvégzett felmérés szerint már a pár napos pihenésre érkező vendégek panaszai is jelentősen enyhülnek egy hévízi gyógyvizes fürdőkúra után, egy hosszabb gyógykúra hatása pedig több mint fél éven át érezhető. Mindez elsősorban a Hévízi-tó magas ásványi anyag tartalmának köszönhető, mely számos, főleg mozgásszervi és reumatikus panaszra gyógyír.

dsc_7389

A vendégek pozitív tapasztalatait a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház által végzett tudományos kutatások is alátámasztják. A térdkopásos vendégeket vizsgáló tanulmány egyértelműen bizonyította, hogy a Hévízi-tó gyógyvize a fürdővendégek fájdalmát csökkentette, mozgásfunkcióját javította, és kedvezően befolyásolta az életminőséget rövid és hosszú távon egyaránt. További biztató kutatások zajlanak a súlyfürdő, a hévízi gyógyiszap és a komplex fizioterápia hatékonyságának alátámasztásáról is.

dsc_8847

A Hotel Spa Hévíz****/*** az egyetlen szálloda a fürdővárosban, amely a világhírű és egyedülálló gyógytó parkjában található és naponta díjmentes tófürdő belépőt biztosít vendégeinek. A Tófürdő szállodájának terápiarészlegén megismerheti a gyógyító hévízi életérzést! A különböző kúra-csomagajánlatok arra hivatottak, hogy a megfáradt testet megújítsák, regenerálják. Elsősorban a méltán híres, tradicionális hévízi gyógykúrát alkalmazzák, de az eddig ismert és kedvelt kúrákat speciális gyógyprogramokkal is kiegészítették.

zol_5728

Hévízen a tradicionális kezelések mellett a legújabb wellness trendeknek megfelelő eljárások biztosítják a vendégek felüdülését akkor is, ha csak egy hosszú hétvégére érkeznek a híres fürdővárosba.

 

Látogass el hozzánk , és próbáld ki a páratlan élményeket kínáló Hévízi szolgáltatásokat!


Gyerekkel vagy? Kövesd a Gyerekkel.hu Facebook oldalunkat vagy csatlakozz a Gyerekkel.hu zárt Facebook csoportunkhoz!


Naponta frissülő utazási-, gasztronómiai- és szabadidős ötletek a www.travelbooggie.hu portálon!


BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb