Tahiti Beach – Trópusi tengerpart épül Hajdúszoboszlón

szerző Ada 7 0280

A felüdülő város Hajdúszoboszló évről évre csinosodik. Most azonban egy egészen egyedülálló élményelemmel készül a Hungarospa Zrt.
Az úgynevezett Tahiti Beach az elmúlt időszak legnagyobb fejlesztésének ígérkezik. A Tahiti Beach a már meglévő Mediterrán tengerpart mögötti mintegy 2 hektáros részen valósul meg.

A körülbelül tízezer négyzetméternyi területen 2500 négyzetméteren lennének medencék, a fő ihletést pedig Tahiti tengerpartjai adták, ugyanakkor tervező merített ötleteket az Amazonas esőerdeiből és a Plitvicei-tavak néven ismert horvátországi tórendszer látványából is. A nagy zöldterületen a medencék mellett vendéglátó épületeket, vízibárt és vízesésfalat is kialakítanának.

hungarospa-tahiti-furdofejlesztes9
hungarospa-tahiti-furdofejlesztes7

Játssz és nyerj!

 

hungarospa-tahiti-furdofejlesztes3

Főbb élményelemei
Plitvice medencecsoport; két medence vízeséssel, teraszos pihenőterület, buja növényszigetek kapnak helyet
Tahiti medence; 3 egységből álló medencék víziélményekkel és vízibárral
Amazonas medence és jacuzzi galéria; jacuzzis medencék
Tavi híd; a csónakázótó két partját köti majd össze, megkönnyítve az átjárást a Mediterrán tengerpart és a Tahiti Beach között
Gyermekmedence

Ezt mind kiegészíti az egyedi miliő és látványelemek, valamint a különleges növényzet. A beruházás a tervek szerint 2018 nyarára fejeződik be.

Játssz és nyerj!

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb