Szabi a nagy hírű PÉK

szerző Ila 2 1440

Hogy ki is az a Szabi? Budapest talán legelhivatottabb pékje, aki a kemencénél született, 2-3 órákat alszik naponta és még akkor is kovásszal álmodik!

A budapesti vendéglátóhelyek tengerében nehéz elveszni, vagy nehéz kitűnni? De van akiknek egy ez kis kreativitással könnyedén sikerül. Ilyen Szabi a PÉK!

Szabi1

Kézműves pékség a belváros szívében – így is jellemezhetnénk ezt a szuper kis helyet, a Király utcában, de hívjuk “csak” egyszerűen Szabi Pékségének!

szabi

A hatodik kerületi utcában nyitotta meg kapuit 2015. tavaszán a Panificio il Basilico nevű étterem, ami egy külföldön már ismert és szeretett modellt hivatott meghonosítani itt nálunk. Reggeli, ebéd és vacsora egy helyen, saját pékséggel!

Szabi3

Szuper, frissen sült reggelik, ízletes déli menük és ínyenc pizza vacsik várnak Szabinál!

Szabi_reggeli

Mi vár itt még rátok? Olasz fogások többnyire, melyekben próbálják összehozni a hazai piacok áruját az olasz élelmiszerekkel és egy lehengerlő stílusú étterem! Finom borokkal, frissen sült péksütikkel, pizzákkal hazai tejtermékekkel és gyümölcsökkel és ár-érték arányban nagyszerű ebéd menükkel – melyeket a szakácsok aznap reggel találnak ki ugyan, de bárki rábízhatja magát kifinomult ízlésükre – várnak Titeket! A siker garantált!

Szabi_lasagne

Napi menü ára: 1 490 Ft-tól

Nyitvatartás: hétfőtől szombatig, 07:00-22:00 óráig

Jó étvágyat és kellemes időtöltést kívánunk!

 

Nézzétek meg a további részleteket!>>>

Fotó: Panificio il Basilico

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb