MóKaland – Ha valódi gyerekbarát pihenésre vágysz!

szerző Lolli 2 2210

Ha családi utazásra vágytok, érdemes olyan programot találni, ahol minden korosztály eltudja foglalni magát, hiszen így lesz maradéktalanul vidám a pihenés. Azonban igazán baba- és gyermekbarát szállodát találni nem is olyan egyszerű!
Éppen ezért jött létre a MóKaland, ahol a rohanó világban újra egy kicsit megállunk, és a programok, játékok során egymásra és a gyermekekre koncentrálhatunk.

A MóKaland Játékbirodalmai és szállodáinak kialakítása is tökéletesen bababarát, mind felszereltség, mind pedig biztonsági szempontból, kezdve a gyerek biztos konektoroktól, a gyermek köntösön át a cumi melegítőig.
A legnagyobb érték az együtt töltött idő! Még nagyobb élményt jelent, ha színes programok tarkítják, új tapasztalatok töltik ki, amiket együtt élhet át a család.
Szállodáinkban biztonságos, barátságos környezetben élhetnek át a gyerekek a örömkeltő élményeket, és ismerhetik meg játékosan az őket körül vevő világot.

Több teremben kialakított játékbirodalommal: LEGO szobával, szerepjáték szobákkal, rengeteg minőségi társasjátékkal, és korosztályonként szervezett programokkal, kézműves foglalkozásainkon pedig szakképzett pedagógusokkal várjuk a családokat. Hétvégén és ünnep napokon ingyenes
gyermekfelügyeletet biztosítunk vendégeinknek, így biztosítva a szülők teljes kikapcsolódását is.

Más és más izgalmas és egyedi programokkal találkozhattok egyes szállodáinkban, a Hotel**** Aquarell-ben például Babaúszáson is részt vehettek szakképzett óvodapedagógus-úszásoktató
koordinálásával, vagy Bogyó és Babóca napokat is kipróbálhatjátok, Kehida Family Resort MóKaland játszóházában a nagyobb gyerekeket többek közt csocsó és biliárd is várja, míg a Tisza Balneum Hotel****-ben akár házon kívüli Tisza-parti sétakocsikázásra is elmehettek.

Gazdagon felszerelt játszószoba – Hamisítatlan balatoni élmény a legkisebbeknek is a Hotel Yacht****-ban.

Amikor éppen nincsen foglalkozás, akkor is bármikor betérhettek a Játszóházukba, és
kihasználhatjátok szolgáltatásainkat, anélkül, hogy kulcsot kellene keresgélni. Akár már ma indulhat az élmény szerzés, vár a pihenés és a jókedv a MóKaland Játékbirodalmaiban!

Hogy biztosan képben legyél az aktuális eseményekről, kövesd a MóKaland Facebook oldalát.

Fotó: MóKaland

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb