Mary Poppins – nem csak gyerekeknek!

szerző Ila 3 3030

Mary Poppins, a varázslatos erejű dada és Banks gyerekek híres, közös kalandjai elevenednek meg a Madách Színház színpadán.

Az égen minden csillag néked ragyog,
Megtörténhet bármi, hogyha hagyod…” énekli Mary Poppins
, a varázserejű dada, aki egy fázós őszi napon toppan be a Banks-ékhez, hogy segítségükre legyen a gyermeknevelésben és a család életének jobbá tételében.

Mary Poppins mágikus erejű figuráját, a gyerekirodalom felejthetetlen dadusának alakját az ausztráliai születésű angol Pamela Lyndon Travers, újságíró, színésznő, táncosnő találta ki. Évtizedeken át írta, regénnyé, sőt regénysorozattá formálta az epizódokat, még 90 évesen is dolgozott rajta.
1964-ben film, majd 2004-ben Travers történetei és a film alapján színpadi musical született belőle. A szövegkönyvet Julian Fellowes készítette, a zenét Richard M. Sherman és George Stiles szerezte, a dalszöveget Robert B. Sherman és Anthony Drewe írta.

Azóta a világ színpadairól levehetetlen, rengeteg díjat nyert sikerdarabbá vált, felnőttek és gyerekek gyönyörűségére. A siker titka az az utánozhatatlan báj, amellyel a musical egybeötvözi a környező világ hétköznapjait a tündérmesék varázslatával…

Az előadás hossza 2 óra 50 perc, egy szünettel.

Időpontjai és jegyárak>>>

Főszereplők:
Mary Poppins: Mahó Andrea, Oroszlán Szonja, Polyák Lilla
Berti: Csonka András, Sándor Dávid, Szente Vajk
George Banks: Dunai Tamás, Szerednyey Béla, Szervét Tibor

Fotó: Madách Színház

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb