Két élmény Kéthelyen – Megnyílt az első BORMOZI!

szerző Ila 2 1440

Mozizni legtöbbször nem a film miatt, hanem az élmény, a társaság miatt megyünk. A popcorn-kóla kombó viszont egy idő után uncsi, akárhogy szeretjük is a hagyományos dolgokat, nem árt kipróbálni valami újat – vagy épp megteremteni egy új hagyományt!
Ez pedig hol lehetne indokoltabb, mint az egyik legnagyszerűbb borvidékünkön, a Balaton déli partján!

Számtalan mozi fajtáról hallhattak már, de ez most valóban formabontó újdonság; Bormozi várja a mozizásra vágyó borkedvelőket a Balaton déli partján! A Vinocino egyedülálló moziélményt kínál a hazai és nemzetközi filmbarátoknak, és borkedvelőknek.

CinVin_poster
Pattogatott kukorica helyett grissini és díjnyertes borok várják a régió felfedezőit, ha túl meleg van, túl hideg, vagy csak megnéznénk egy jó filmet.

Ez már önmagában is praktikus egy nyaralás alatt, ráadásul nézőként számos isteni bort kóstolhatunk, amit kétfajta ropogós grissini snackkel kísérhetünk.

Díjnyertes borok és varázslatos táj
A mozi a Kristinus borbirtok 55 hektáros területén található, ahol közel két tucat alkalmazott közreműködésével készítenek több, mint 10 éve díjnyertes borokat.

Forrás: Kristinus Gastro Bistrot
Forrás: Kristinus Gastro Bistrot

A birtok a dél-balatoni Kéthely községben található, így stílusosan egyszerre kapcsolhatunk össze két élményt, és egyszerre lehetünk Kéthelyen! 🙂

Travelbooggie program TIPP-ek >>>

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb