Ha nem mindegy, hogy mit eszel I Balambér

szerző Ila 1 6050

Nyakunkon a tél, amikor eltűnnek a friss hazai gyümölcsök és zöldségek az asztalokról. Ne hagyja, hogy így legyen, kukkantson be Balambérékhoz és töltődjön fel vitaminnal!

Ez a szuper kis vegetáriánus és vegán hely két barátnő álmainak megvalósulása. 2012-ben nyitották meg a Balambér nevű kis pincehelyiséget, amely mára – a szülőkkel, testvérekkel – valódi kis családi vállalkozássá nőtte ki magát.

Mitől is különlegesek? Friss alapanyagokból, friss ételek, vitamindúsan elkészítve úgy, hogy a vegán és vegetáriánus táplálkozás fogalmát sokszorosan kielégítik mind az étlapon lévő ételek, mind a naponta változó ebéd menük. A vállalkozás igazán szerencsés helyzetben van alapanyag szempontjából is, hiszen az Eger melletti kis családi házukban már évek óta termesztik a zöldségeket és gyümölcsöket, tehát saját terményeiket is mindig fel tudják használni az ételek elkészítéséhez.

A heti menükártyánkon előre az ételek mellé írják, hogy mi az, amit glutén- és laktózérzékenyek is fogyaszthatnak.

DE, nem csak azoknak ajánlják ezeket az ételeket akik kifejezetten vegetáriánusok, hanem azoknak is, akik csak egyszerűn figyelnek az egészségükre, szeretnének egy könnyű ebédet elfogyasztani egy családias helyen, akinek fontos, hogy jó minőségű étel kerüljön az asztalára, és aki valamilyen ételintoleranciával rendelkezik.

Természetesen a hely rendezvények lebonyolítására is tökéletes, sőt Egészségműhelyükben bárki ellesheti a lányoktól az egészséges ételkészítés praktikáit is, amely egy 2 órás tanfolyam, sok sok kóstolással…

Kellemes időtöltést kívánunk!

További részletek>>>

Fotó: Balambér Ínyenc Café

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb