Ferrari varázsbirodalom Barcelonában

szerző Ada 2 7940

Tűzpiros csillogó fényezés, zúgó motor és vad sebesség. Na meg persze a naplementés pacis pajzs. Akinek még most sem a Ferrari jár a fejében, annak érdemes április hetedikére egy kis kiruccanást terveznie Spanyolországba. Akinek pedig egyből eszébe jutott, annak főleg irány áprilistól Barcelona! És, hogy mi köze Enzo Ferrari paripáinak a csodás spanyol városhoz?

Foglald le repülőjegyed most, repülj a Wizz Air közvetlen járataival kedvezményesen >>> Megnézem!

Vannak csodálatos coprodukciók, amik két külön-külön is helytálló és szuper dolog egyesüléséből jönnek létre, ezek általában sikerre vannak ítélve. Valami ilyesmi történhet, a kulturálisan, művészeti és építészeti, tájrajzi és minden egyéb szempontból csodálatos város, Barcelona és a világ talán legszebb dizájnnal rendelkező, kiemelkedő technológiával rendelkező autóinak, a Ferrariknak az egyesülése esetén is. Ugyan nem kifejezetten az autók, de mégis a sebesség élménye az egyik, amit megkaphatunk az idén Április elején nyíló Ferrari Land keretei között.

Ez a vidámpark pedig nem csak az autómániás felnőtt férfiak játszótere lesz, hanem az ígéretek szerint a család minden tagjának izgalmakat rejt majd magában. Barcelona mellett fekvő PortAventura vidámparkban található Ferrari Land természetesen a Ferrari jellegzetes tűzpiros színe, a paripás logója lesz a domináns és ami a dizájnt illeti sem kell majd csalódnunk a tervezők keze munkájában.

Izgalmakban sem lesz hiány

Az Időmérő névre hallgató függőleges felvonó, a legmagasabb „hullámvasút” Európában, A 112 km/órás sebességet mindössze öt másodperc alatt éri el. Akinek az őrült sebesség önmagában nem lenne elegendő élmény, annak a Visszapattanó ad a motordugattyúkhoz hasonló élmény. Természetesen nem lenne igazi autós élmény, ha nem lehetne egy kicsit tesztpályázni is, de minden korosztálynak lehetősége lesz miniatűr Ferrarik navigálására is.

A parkban egyébként megidézik majd az olaszországi Ferrari falut is, és minden autómodell megtekinthető lesz, a legkülönlegesebbeket is beleértve, így az autók szerelmesei és a vidámpark rajongók külön-külön is hatalmas élményben részesülhetnek, de aki a Forma1-ért, a Ferráriért, vagy simán az autókért, és a vidámparkokért is rajong annak teljes mértékben kihagyhatatlan.


A barcelonai Ferrari Land egyébként nem egyedülálló kezdeményezése az olasz autógyárnak, hiszen hasonló koncepcióval még 2010-ben már létrehozták az eredeti Ferrari World -öt Abu Dhabiban. A sebesség szerelmesei biztonságos keretek között száguldozhatnak, irány hát a repülőtér és Spanyolország!
És ha már Barcelona környékén járunk, a várost is érdemes megnézni, gyönyörű és az építészetet talán sehol máshol nem itatja át ekkora mértékben a művészet.

Foglald le repülőjegyed most, repülj a Wizz Air közvetlen járataival kedvezményesen >>> Megnézem!

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb