Életmód héttel készül a Kastélyba zárt város!

szerző Ada 1 1670

A fizikai és lelki jólét legtöbbször össze kapcsolódik, a kettő egészsége egymás nélkül csak ideiglenes. Tehát amikor az egyiket ápoljuk, nem szabad a másikról megfeledkeznünk  – és fordítva. A Hotel Vécsecity kastély békés, királyi falai között most még inkább lehetőségünk van pihenni,és az egészségre koncentrálni, hála Czanik Balázs programjának.


Hozza magát formába testileg és lelkileg Czanik Balázzsal a Hotel Vécsecity**** Életmód hetén, június 18-25. Félpanzióval: 39 900 Ft-tól /fő/2 éj


Az egészségünk a legfontosabb, mondhat bárki bármit. Olyan fontos, mint a szeretet. Vagy mint a család. Hiszen például a családnak is csak akkor tudjuk a maximumot nyújtani, ha mi magunk is a maximumon vagyunk, ha fel vagyunk töltődve egészségi és lelki szempontból egyaránt. Bármi ami a tesi-lelki egészségünket terheli, az elvesz a száz százalékos önmagunkból.
Éppen ezért a pihenés nem csak jó, de nagyon hasznos is, hiszen rendkívül fontos, hogy a stresszes rohanó, felgyorsult világból legalább egy-két napra lehetőségünk legyen kilépni. Ehhez ideális helyszínt nyújt egy békés, természet közeli, mégis rendezett park, vagy kert. Szép, igényes, kényelmes szobák, – kedveljük akár a minimál, akár az  úri polgári vagy épp az antik, esetleg a barokk stílusú berendezést.


És természetesen akadnak olyan programok is, amelyek segítik az ellazulást, külön ajándék pedig, ha mindezek az aktív vagy passzív pihenési formák szép környezetben, jó levegőn, történnek. Legyne szó akár az ízületi gondokkal küzdőknek ajánlott nordic walkingról, akár lovaglásról, vagy csónakázásról. Ezek szerencsésen megtalálhatóak mind-mind egy helyen, és együtt szolgálják a tökéletes kikapcsolódást, a stressz-mentesítést a Hotel Vécsecity négycsillagos szállodában!

Életmód váltás!
Ez az, amihez sosincs túl korán vagy  túl későn, az egészséges életmódra átállni mindig éppen a legjobb időpontban vagy, legjobb azonnal elkezdeni. Előfordulhat, hogy kell még egy kezdő lökés, vagy te magad is azok táborát erősíted, nem is igazán tudják, hogyan fogjanak hozzá. A Hotel Vécsecity -ben június közepétől életmód hét lesz Czanik Balázzsal, akik nem csak tornával járul hozzá az egészségünkhöz, de gasztro-fitness és lélek-fitness előadásokkal is színesíti a programot. Lesz szó a psziché és az étkezés kapcsolatáról, az ételallergiákról és még számos érdekes és hasznos életmód váltással kapcsolatos témáról. Mindezt félpanziós ellátással, saláta ebéddel kísérve, kenutúrával és levendulaszürettel keretezve.

Tehát kezdő életmód váltóknak és az egészséges életmód, a külső-belső karbantartás híveinek egyaránt élményekkel teli feltöltődést fog adni ez a hét.
Ha az egész héten nem is érsz rá, vagy nem kapnál teljes hétnyi szabadságot az idő közelsége miatt, az egészség héten akkor is részt tudsz venni, hiszen akár rövidebb időtartamra is foglalhatsz.

A nyaralásról pedig végre nem még kimerültebben, hanem kipihenten és egészségesebben mész majd haza, a lendület pedig az elsajátított egészségesebb életmód miatt hosszútávon is megmarad!


Hozza magát formába testileg és lelkileg Czanik Balázzsal a Hotel Vécsecity**** Életmód hetén, június 18-25. Félpanzióval: 39 900 Ft-tól /fő/2 éj


BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb