Dobd fel matricával!

szerző Ila 2 7840

Fotó: Pinterest.com

Szürkének tűnő életterünket könnyedén feldobhatjuk, színes, humoros, és rendkívül ötletes falmatricákkal! Legyen szó a család legnagyobb közösségi teréről, a nappaliról, vagy a legintimebb hálószobáról, falmatrica mindenhova van és mindenhova kell!

Fotó: Pinterest.com
Fotó: Pinterest.com

Egy átlagember hétköznapjai során 2-3 éltettérrel találkozik, az első a lakása, a második a munkahelye, a harmadik pedig az utazási eszköze. Ezek a terek egy idő után észrevétlenül is elhasználódnak, egyre kedvesebb élményt adnak, így szükségessé válik a lakás vagy a munkahely  felfrissítése.

Ezeket tehetjük tisztító festéssel, új bútorokkal, de jóval költséghatékonyabb és izgalmasabb a falmatricák forma-és színpompás világában körülnéznünk!

Fotó: Pinterest.com
Fotó: Pinterest.com

Ügyes praktikákkal pár tízezer forintból feng-shui hatáson is javíthatunk, növényzet
behelyezésével, dísztárgyakkal vagy bútoraink energetikai szempontból történő áthelyezésével.

Miért matrica?

széles körben, már sok mindenre használt matrica alkalmazása rendkívül divatos manapság. Ugyanis a különleges anyagú nagyalakú falra ragasztható matricákkal fantasztikus hangulatot varázsolhatunk a helységünkbe, hiszen bármilyen képet-motívumot felhelyezhetünk úgy a falra, hogy nem kell különösebb átalakítás végeznünk, és nem kell ott maradnia örökre, mivel bármikor lecserélhető egy jobban tetsző mintára.

Fotó: Pinterest.com
Fotó: Pinterest.com

Mivel szinte korlátlan számú motívumot lehet matrica formájában felragasztani, így az alkalmazási
terület is rendkívül széles skálán mozog. Nem csak a nappaliját vagy étkezőjét, de akár a gyerekszobát vagy a közlekedő helységet és még a hálószobájára is találhat olyat, ami igazán jól mutat, kellő hangulatba helyezi önt.

Szerencsésebbek azok, akik a munkahelyükön saját irodával rendelkeznek, mivel saját arcukra szabhatják a munkahelyüket alacsony költségvetésből egy igen csak jól mutató képpel, amit
bármikor lecserélhetnek, vagy eltüntethetnek.

Fotó: Pinterest.com
Fotó: Pinterest.com

Gyerünk hát! Matricázásra fel!

Fotók: Pinterest.com

 

 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb