Családi élmények a legjobbkor, avagy 5 megdönthetetlen érv a hétköznapi pihenés mellett

szerző Ada 1 1280

A rohanó életmód bizony rengeteg stresszel jár. Stresszelünk a munkán, stresszelünk gyerekeken, stresszelünk a hétvégi bevásárláson, a házimunkán, ezer meg ezer különböző dolgon. Éppen ezért néha mindannyiunknak szüksége van arra, hogy kiszakadjunk a dolgos hétköznapok forgatagából, hogy új élményeket szerezzünk, hogy egy különleges helyen töltődjünk fel.

Ha tehát elhatároztuk, hogy egy időre leszámolunk a stresszes életmóddal, és áldozunk a pihenés oltárán, igyekeznünk kell a lehető legjobb időpontot megtalálni a gondtalan kikapcsolódás érdekében. Nagy hibát követünk el, ha kizárólag a hétvégék mellett tesszük le a voksunkat. Íme, 5 megdönthetetlen érv a hétköznapi pihenés mellett!

 

A hétköznapi pihenés első előnye: nem kell tartanunk a tömegtől

Valljuk be, hogy senkit sem vonz egy olyan hely, ami telis-tele van emberekkel, ahol egyszerűen mozdulni sem lehet… A nagy tömeg teljesen elveheti a kedvünket attól, hogy bármit is csináljunk az adott helyen, arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a gyerkőcökkel sem lesz könnyű dolgunk. Bármerre is indulunk hétköznap, biztosak lehetünk benne, hogy kevesebb emberrel kell számolnunk. Ha aktív pihenéssel töltenénk szabadságunkat, a népszerűbb kirándulóhelyeket is érdemes megcéloznunk, ráadásul valószínűleg a turistalátványosságoknál sem kell majd tolongnunk.

 

A hétköznapi pihenés második előnye: kedvezményes szálláslehetőség

Számos nagyszerű belföldi szálloda készül kedvezményes ajánlatokkal a hétköznapi kikapcsolódásra indulóknak. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa valódi családbarát szállodaként a gyermek- és bababarát szolgáltatásaik, wellness részlegük és sok-sok izgalmas kültéri és beltéri programjaik mellett a hétköznapi családi nyaralás tökéletes összetevőit is ismerik. A hatalmas, ősfás parkban, ahol számtalan mókára csábító játék, óriáshinta, gyerek KRESZ-pálya, kalandpark várja a kicsiket, még bőven élvezhetjük az indián nyarat, a noszvaji friss levegőről nem is beszélve. A beltéri élményekről a gyermek- és bababarát wellness részleg mellett odaadó animátorok gondoskodnak, a 10 éves kor alatti kicsik all inclusive ellátásban részesülnek. Wellness szolgáltatások, gasztronómiai élmények, illetve négycsillagos kényelem várja azokat, akik készen állnak arra, hogy kipihenjék a hétköznapok fáradalmait egy mesés helyszínen. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa Táncoló Falevelek kedvezményes csomagajánlatát IDE kattintva megtalálod. Erről nem érdemes lemaradni!

 

A hétköznapi pihenés harmadik előnye: nincs dugó

Valószínűleg nincs olyan ember, aki szereti az értékes perceit egy dugóban ülve pazarolni. Hétköznap nagy forgalomra főleg a reggeli 8 előtti, és a délután 4 óra utáni csúcsidőben lehet számítani. Ha a hétköznapokat választjuk a pihenéshez, akkor kényelmesen elindulhatunk napközben is, mikor lement a csúcsforgalom, mikor stresszmentesen haladhatunk át, akár a fővároson is.

 

A hétköznapi pihenés negyedik előnye: olcsóbb belépőjegyek

A hétköznapi utazások egyik legnagyobb pozitívuma, hogy spórolhatunk velük. Az így félretett összeget pedig olyan dolgokra költhetjük, amik valami pluszt adnak a hétköznapi pihenés során. Akár múzeumba, kiállításra, kalandparkba, vagy állatkertbe megyünk, a legtöbb helyen kedvezményes jegyekhez juthatunk hozzá.

 

A hétköznapi pihenés ötödik előnye: feltöltődhetünk energiával

Legyünk őszinték és lássuk be, a hétfő igazi mumus a felnőttek és a gyerkőcök számára is. Miért ne lehetne a hétfő az új szombat? Miért ne tölthetnénk pihenéssel a napot? Miért ne lehetne ez a nap az izgalmas kalandoké, a pihentető wellnessé, vagy a közös élményeké?


Gyerekkel vagy? Kövesd a Gyerekkel.hu Facebook oldalunkat vagy csatlakozz a Gyerekkel.hu zárt Facebook csoportunkhoz!


Naponta frissülő utazási-, gasztronómiai- és szabadidős ötletek a www.travelbooggie.hu portálon!


 

BANNER_tb
BANNER_tb