Barber’s Wife

szerző Ila 1 9670

Lányok, asszonyok! Amíg párjaitok a borbélynál férfiasodnak, nincs más dolgotok, míg kipróbálni a borbély feleségének különleges étkeit, melyeket kifejezetten Nektek készít!

A 6. kerületi Gellei borbélynál nincs helye a bámészkodó hölgyeknek! A Ő helyük a szomszédban van!

A Barber’s Wife nevű, sütiző-kávézó hely különlegessége, hogy azoknak kedvez, akik a borbélynál lévő párjukra várnak.
De még hogy kedvez! Az istenien finom sütemények, kávék, szendvicsek és az abszolút kedvenc – helyben készült – fagylalt, mindenkit becsábítanak, aki a környéken jár!

A hely kellemes, otthonos és kényelmes érzetű, amely hideg téli napokon igen csak jól jön a várakozó hölgyek számára.

A napi kínálat igen csak színes, rendszerint szendvicseket, tortákat, cupcake-eket, salátákat és jóárasított “menüket” tartalmaz. Van már pár bevált és állandósult harapnivalójuk is, de sűrűn változik a repertoár.

A menü szendvics plusz cappuccino vagy torta és cappuccino, vagy az esti alapozós verzió, ami grissinit, mártogatóst és egy koktélt tartalmaz.

A borbély felesége odafigyel a tudatos ételekre is: az ételallergiások és diétázók is ötletes és gondosan kivitelezett ételekből választhatnak.

Természetesen mindenki kedvence lett a hely különlegessége, a thaiföldi-módra készített fagylalt, melyet mi magunk állíthatunk össze, friss alapanyagokból, bőséges ízpalettáról válogatva. Méretre körülbelül 3 gombócnak és kerülhet bele a feleségek brownie-ja, Bounty szelet, Oreo keksz, gyümölcsök, kukoricapehely, mogyoró… bármi, ami megtetszik a pultról.

További részletek>>>

Fotó: Barber’s Wife

 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb