Bababarát, családbarát wellness szállás a Vértes szívében

szerző Ada 3 5010

A hotelekben túl sokan vannak, nagy a tömeg, áthallatszik a szomszéd szobából a gyerekzsivaj? Esetleg épp te feszengsz, hogy hangosak vagytok..? Ha nagyobb intim szférára, igazi pihenésre, lényegében egy külön nyaralóra vágysz a hotelek minden előnyével, akkor a Villapark Várgesztes üdülőfalut egyenesen Neked találták ki!

Forrás: Villapark Várgesztes

A Villapark különlegessége abban rejlik, hogy bár élvezheted a függetlenséget, amit egy apartmanház, -vagy épp villa- tud nyújtani, ugyanakkor nem kell lemondanod az élményfürdő és a wellness előnyeiről sem. Sőt, helyben sportpályák, játszóterek biztosítják a mozgást, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ami pedig még ennél is különlegesebb: az Aqua  Plus villákban teljesen privát medencétek lehet, szauna, jacuzzi, tényleg minden ami szem szájnak ingere.

Forrás: Villapark Várgesztes – Aqua Plus

A komfort apartmanokban is teljes a komfort, bármit csinálhattok, amit  egy saját nyaraló kényelme megadna, az esti családi filmezéstől a közös főzőcskézésig, vagy épp a teraszon elfogyasztott reggeliig. A házak több mint 120 nm alapterületűek, amin kényelmesen elfér a tágas nappali, az amerikai konyha, négy külön szoba és két fürdő is, így akár a gyerekekkel, akár a haverokkal ruccanunk le, mindenki megőrizheti a maga intim terét.

.. és ha már a gyerekek szóba kerültek

Bizony sok gyerekbarát szálloda van manapság, de ez zömében arra vonatkozik, hogy minden szükséges felszereléssel rendelkezik az adott “vendégség-látóhely”. Ami viszont tényleg gyermek és bababarát: hogy a gyerekek is élvezzék a szállást, tematikusan kialakított hálószobával ellátott apartmant is választhatunk. Hogy a gyermekünk éppen a dzsungel hőse szeretne lenni, vagy kalóz, a nyaralás tengerén ez már az ő döntése, de az biztos, hogy a gyerekbarát házak berendezése igazi játszó-hálószoba lesz számára, így akkor is eltudja foglalni magát, amikor mi éppen csendes pihenőre vágyunk.

Forrás: Villapark Várgesztes – Dzsungel Gyerekbarátház

 

Forrás: Villapark Várgesztes – Kalóz Gyerekbarátház

A közelgő időszakban igazán vidám és kreatív programokkal készülnek a Villapark Várgesztes vendégeinek.

Nyárra viszont már most érdemes foglalni, hiszen a nyári ajánlat már elérhető és bizony igen kedvezményes.. Mivel a házakban akár három generáció is kényelmesen elfér, nem kell döntenünk, hogy a rövid szabadság alatt nyaralni, vagy rokon látogatni megyünk, összevonhatjuk és az aktív pihenéssel együtt, nagy családban töltött idő még szebb emlékként marad meg bennünk.

Forrás: Villapark Várgesztes

A 25 hektáros vakációpark játszóterein, játszószobáiban, a reggeltől estig tartó animációs programok mellett egész biztosan ez lesz a nyári szünet legnagyobb élménye a gyerekeknek, míg a “nagyok” a medencében, a szaunákban pihenik ki az éves fáradalmakat és beszélik meg az élet nagy dolgait.

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb