Az ezerarcú Tisza-tó és egy kis wellness!

szerző Ila 25 4980

Egy kis tavaszi pihenésre vágysz, vagy már inkább a nyaralást tervezitek meg jó előre? Gondoltál rá, hogy jó lenne valami izgalmas programot kipróbálni, de tartasz attól, hogy ha mégis rossz idő lesz, akkor unatkozni fogtok? A Hotel Balneum****-ban biztosan nem! Sőt, érdemes a lehető leghosszabb időre terveznetek a kiruccanást, hogy semmiről ne maradjatok le!

A természet csodás közelsége

A Hotel Balneum****, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Tisza-tavi térségben található, ezzel számos izgalmas programra adva lehetőséget.
A Tisza-tónál ugyanis az év nagy részében egymást érik az érdekes és izgalmas kulturális, zenei és gasztronómiai fesztiválok, ezen felül pedig folyamatosan elérhető állandó programokon is részt vehetsz a családoddal, kedveseddel, vagy akár a barátaiddal. A Tisza-tavi Ökocentrum minden korosztály számára izgalmasan mutatja be hazánk vízi élővilágának egy széles szeletét, csodálatos és érdekes meglátni élőben azt, amiről eddig csak hallottunk.  A Tiszaigari Arborétumban pedig a növényvilág is elénk tárul teljes pompájában.

A kézműves programok, mint fazekasság és bőrművészet, a kreatív, a fitnesz, kenuzás és a szervezett nordic walking pedig a sportos vendégek szórakoztatását szolgálja. Aki inkább a gourmet élvezeteknek hódolna, azt Poroszlón a Kézműves Sajtműhely várja, és ez csak néhány program lehetőség a sokból.

Fotó: Balneum.hu

De térjünk vissza a szállásra..

Hogyha elsősorban nem is a hazánkkal ismerkednénk és az izgalmakat keressük, hanem csak egy nagyon nyugtató, pihentető, stressztől teljes mértékben mentes néhány napra vágyunk, akkor is nagyszerű választás a Tisza Balneum Hotel****. A luxus ami körülvesz, megadja az alaphangulatot,  a személyzet kedvessége pedig nagyszerű keretet ad a hidromasszázs és a natúr arckezelések pihentető hatásának. A wellness használat természetesen ingyenes a szálloda vendégeinek, így akár egész nap hódolhatunk a gőzkabin, a termál víz és a Kneipp taposó medence, vagy maga az úszás áldásos hatásainak.

Különlegesség apartman, különleges vendégeknek

Az exkluzív élmények szerelmesei a cölöpökön álló apartmanok csodálatos, Tisza-tavi kilátásában gyönyörködhetnek; egy pohár borral kezükben nézhetik a napfelkeltét, napnyugtát, a víz felszínen játszó napsugarakat, vagy akár a csillagos holdfényes éjszaka bámulatosan szép látványát.

A hotel Platán Étterme nemzetközi és regionális konyhájával, Tokaj környéki zamatos borokkal, nyáron tóparti hangulatos teraszával és grillteraszával várja Vendégeit, ahol fenséges és regionális specialitások ízlelése közepette csodálhatja meg a páratlanul gyönyörű Tisza-tavi naplementét.

Fotó: Balneum.hu

 

Bárki jöhet, akit szeretsz

Két dolgot még mindenképpen érdemes kiemelni, az egyik az, hogy a kisgyermekeseknek sem egy tortúra végre a nyaralás, hiszen nem kell éjjel nappal azon gondolkozni, mivel foglaljuk le a gyerekeket, hogy ne kapják szét a szállást unalmukban. A MóKaland Játszóház gondoskodik a legkisebbek szórakoztatásáról is, de a szakértelemmel összeállított szórakozási lehetőségeknek köszönhetően még a nagyobb gyerekek is élvezni fogják a szülőkkel töltött pihenés idejét és garantáltan nagyobb élményeket visznek magukkal haza, mintha csak medencézésről szólna a teljes  nyaralás.

Fotó: Balneum.hu

A szálloda a legkisebbekre is gondolt, kisbabával érkezőknek is rendelkezésükre áll minden eszköz, amire szükség lehet.
A második nem elhanyagolható szempont pedig, hogy tényleg az egész család jöhet; a négylábú családtagunknak sem kell pót gazdit keresnünk a pihenésünk idejére, a szálloda teljesen kutyabarát, szívesen látják hűséges kísérőinket is.

Tehát ha igazán pihentető wellness élményre, egy kis szórakozásra, a természet közelségére, sportra, vagy épp gasztronómiai élményekre vágysz – esetleg mindenre egyben, akkor nincs más dolgod, mint felpakolni a család minden tagját és elindulni a Tisza Balneum Hotel****-ba, a Tisza-tóhoz!

Tisza Balneum Hotel**** akciós csomagajánlatai!

 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb