17 000 Ft/fő - Gasztrohegy I Fish & Hill
Érvényes: 2023.04.22 - 2023.04.23
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Badacsony leghangulatosabb gasztro eseménye októbertől áprilisig, amikor a nyugodt sétákon, a jó borokon, a találkozásokon és a finom, izgalmas ízeken van a hangsúly. Tölts egy felejthetetlen hétvégét Badacsonyban és kóstolj bele a tematikus hétvégék fogásaiba! Ahány vendéglátóhely, annyi íz és inspiráció – az adagok kóstoló adagok, így bejárhatod a hegyet és több helyen is kóstolhatsz!

Április 22-23. Halak a hegyen - Fish & Hill

MI AZ A GASZTROHEGY?
Októbertől áprilisig izgalmas, tematikus gasztro-hétvégékkel várunk Badacsonyban! Ilyenkor igazán van idő felfedezni a vidéket, a borokat és az ízeket, a konyhában van idő kísérletezni, kreatívan alkotni, a vendégek pedig élvezhetik az otthonos, személyesebb vendéglátást. Exkluzív falatok, sztorik, fogások, és egy olyan gasztrotúra, amit te alkotsz meg magadnak. Ez a GASZTROHEGY!

MIT TARTALMAZ A GASZTROBÉRLET?

Tervezd meg te a gasztrotúrádat és járd be a hegyet!
Válassz ki 4 helyet: a gasztrobérlettel 4 helyen kóstolhatsz egy Gasztrohegy fogást és a hozzá illő italkíséretet
FONTOS: A Gasztrobérletet átveheted a vendéglátóhelyeken, de érdemes a Hableány INFO pultjában kezdeni, ahol térképet is találsz.
Ha sokan vagytok, érdemes előre foglalni.

RÉSZTVEVŐK:
Fő helyszínek (ide érvényes a bérlet): Laposa Birtok, Hableány, Bonvino Borbár, Borbarátok Étterem, Kisfaludy-ház Étterem
Kiegészítő helyszínek: Istvándy Borműhely, Éliás Borbirtok, Pláne Badacsony borterasz

 

Részletek >

Kérdése van? Visszahívjuk!×