MikulásGyár 2022
Érvényes: 2022.11.30 - 2022.12.22
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A MikulásGyár 2005 óta segíti a hazánkban élő nélkülöző nagycsaládokat, gyermekeket.

Elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító-és tisztálkodási szereket gyűjtünk és juttatunk el a mélyszegénységben élőknek.

A MikulásGyár nem tesz különbséget ember és ember között, nem kérdezi, ki miért éhezik. Ha tud, segít, tekintet nélkül származásra, etnikumra, nemzetiségre, vallásra, nemre, életkorra. A MikulásGyár szellemisége a humánumból és a szolidaritásból fakad.

A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, édességet vár adományként. Fontos hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, krumplit, almát, olajat, ivóvizet, édességet.

A Magyar Posta közreműködésével idén ismét lehetősége nyílik a legkisebb településen élőknek is az ünnepek közeledtével adományokkal segíteni a rászorulókat. Az adakozók a legtöbb postán leadhatják zárt dobozban adományaikat november 30. és december 21. között. Az adományokat országszerte a legtöbb postán térítésmentesen veszik át, a lezárt dobozokra csupán rá kell írni nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR.


A MikulásGyár idén november 30. és december 22. között tart nyitva
- a budapesti Városháza Parkban 09.00 és 21.00 között
- az Etele Plazában 10.00 és 19.00 között

 

További részletek >

Kérdése van? Visszahívjuk!×