2 300 Ft/fő - Várja Magyarország kedvenc repülőmúzeuma, az Aeropark!
Érvényes: 2022.09.17 - 2024.12.31
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Az Aeroparkban megtekintheti a magyar polgári repülés elmúlt 55 évének legendás utasszállítóit, sőt az országban egyedülálló módon, még a kapitány székébe is beülhet! 

A magyar polgári repülésben használt minden fontosabb géptípus megtekinthető itt, a kezdeti korszakban használt Li-2-estől egészen a 2000-ig szolgálatot teljesítő tekintélyes méretű Tu-154-esig. Próbálja ki a kapitány vagy a navigátor helyét az egyik pilótafülkében, majd foglaljon helyet néhány percre “utasként” az egyik utasszállítóban, vagy próbálja ki repülőgépszimulátorunkat, ahol átérezheti a repülőgép vezetés élményét! A 11 kiállított repülőgép, egy mentőhelikopter és a leszállítóradar egy mini repülőtér hangulatát idézi, ahol minden látogató belekóstolhat a repülés magával ragadó világába.

Az Aeroparkban megtekintheti a magyar polgári repülés elmúlt több, mint 60 évének legendás utasszállítóit, sőt az országban egyedülálló módon, nálunk még a kapitány székébe is beülhet! A hazai közforgalmi repülésben
használt minden fontosabb géptípus megtekinthető itt, a 40-es években repülő Li-2-estől egészen a 2000-ig szolgálatot teljesítő, tekintélyes méretű Tu-154-esig. Próbálja ki a kapitány, vagy a navigátor helyét az egyik pilótafülkében, majd foglaljon helyet néhány percre "utasként" az egyik kényelmes ülésben, és hallgassa az egykori pilóták, utaskísérők izgalmas történeteit Ferihegyről és a Malévről.

A kiállított repülőgépek, a mentőhelikopter, a leszállítóradar és a rengeteg, speciális repülőtéri földi jármű egy mini repülőtér hangulatát idézik, ahol minden látogató belekóstolhat a repülés magával ragadó világába. Az újonnan elkészült Airbus A320 Neo szimulátorban bárki megízlelheti, milyen vezetni a világ egyik legmodernebb repülőgépét, milyen feladataik vannak napjainkban a személyzet tagjainak.

A mindenkori nyitvatartásról a www.aeropark.hu oldalon tájékozódhat.

További információért látogasson az Aeropark weboldalára! 

HungaryCard kártyával kedvezményesen válthatja meg a belépőjegyét.


HungaryCarddal 20% kedvezmény 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából, vagy maximum 1 család számára.

A 64428 kuponkód segítségével  

10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

 

RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>     

  

 

 További információk a kártyáról

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×