226 990 Ft/fő - Nyári lazulás a nyugalom szigetén
Érvényes: 2021.07.08 - 2021.07.15
Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft
  • Magyarország, 1032 Budapest
    Kiscelli u. 75.
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Ha egy igazán lenyűgöző szépségű szigetre, egy kényelmes szállodára és egy valóban pénztárcabarát ajánlatra vágyik, válassza idén nyáron Zakynthost!

A Strada Marina szálloda Zante városában található, mely a sziget fővárosa. Zakynthos nemzetközi repülőterétől kb. 5 km-re, a tengerparttól kb. 6 km-re helyezkedik el (mely fürdésre alkalmas). A szállodában tetőtéri étterem, snack bár várja a vendégeket. A szállodában tetőtéri szabadtéri medence található (a medence júniustól szeptemberig üzemel meghatározott időszakokban). A napernyők, napágyak a medencénél térítésmentesen vehetők igénybe, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. A strand törölközők letét ellenében vehetők igénybe. Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: központi széf használat, wireless internetezési lehetőség, csomagszoba használat, 24 órás recepció szolgálat. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: orvosi ellátás, autóbérlési lehetőség, kerékpárbérlési lehetőség, pénzváltási lehetőség, internetsarok használat, szobaszervíz, mosodai szolgáltatás.

A jó minőségű, központi szállodát elsősorban fiataloknak ajánljuk, akik kifejezetten városban lévő szállodát keresnek.

Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.

ELLÁTÁS:
A reggelis ellátás, amely magában foglalja a reggelit. Az italok térítés ellenében fogyaszthatók.

A szállodában félpanziós ellátás is elérhető, felár ellenében, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: a reggelit és vacsorát a központi étteremben svédasztalos vagy menüválasztásos rendszerben, az italok térítés ellenében fogyaszthatók. (A vacsora jellegét a létszám befolyásolja. Létszámtól függ, hogy menüválasztásos vagy svédasztalos.) A szállodában a’la carte rendszerben működő ebédre van lehetőség térítés ellenében (meghatározott időszakokban üzemel). További térítés ellenében igénybe vehető étkezések: korai reggeli, késői reggeli (előzetesen jelezni kell a szállodának az igényt). A szállodában speciális menü, étrend igényelhető. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 22:00 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg.

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK:

Úti cél: Görögország, Zakynthos
Példa időpont: 2021.07.08-tól, 7 éjszaka
Budapesti indulással, közvetlen járattal

Szálláshely: Strada Marina 4*

Részvételi díj: 226 990 Ft/fő/1 hét

A részvételi díj tartalmazza:

  • Repülőjegy, illeték
  • Szállás 7 éjszakára
  • Reggelis ellátás
  • 15 nappal indulás előtt lemondható

A részvételi díj nem tartalmazza: biztosítás díja, fakultatív programok

Információk, ajánlatkérés: fintor.ilona@travelbooggie.hu vagy a +36 20 370 0240 telefonszámon

Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft

Rodoszi nyaralás I Amada Colossos Resort 5*

1 156 200 EUR/2 fő/7 éj
Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft

Luxuspihenés Törökországban

1 258 200 Ft/2 fő/7 éj
Kérdése van? Visszahívjuk!×