VI. Budapest Sup Fesztivál a Parlament Rakparton
Érvényes: 2021.07.17
Budapest SUP
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Júlis 17-én félnapos programmal vár szeretettel a VI. Budapest Sup Fesztivál!

Egy évvel az V. Budapest SUP eseményt követően, elérkezett a hatodik lehetőség megnézni csodaszép fővárosunkat, Budapestet egy teljesen új szemszögből – a Duna kellős közepéről. Ezzel az eseménnyel, nemcsak a hazai és külföldi SUP társadalomnak kedveskedhetünk, hanem mindazoknak, akik velünk együtt szeretik a természetet, nyitottak az új sportolási lehetőségekre, és szívesen megnéznék, megismernék Budapestet a várost átszelő folyóról is.

Még nem tudod mi is az a SUP, de mostanra sikerült felcsigáznunk az érdeklődésed?

Dátum: 2021. július 17. (esőnap július 18.)

Ismét keresztülevezünk Budapesten – mindezt állva! Remek hangulatban, sok-sok SUP-ossal együtt lecsorogni a Dunán, a vízen “járva”… az élmény megfizethetetlen!

Félnapos programunk keretében végigevezünk egészen északról, a Római parttól délig, a Kopaszi-gátig. Útközben páratlan szemszögből csodálhatjuk meg a város mindkét oldalát. Megnézzük a hidakat alulról, integetünk a parton sétálóknak, és készítünk egy közös képet a vízről, háttérben a Parlamenttel. Mindeközben fotósok és videósok örökítik meg a résztvevők önfeledt pillanatait a vízről, a partról és a levegőből is.

További részletek >

Kérdése van? Visszahívjuk!×