205 400 Ft/fő/7 éj - Görögországi nyaralás
Érvényes: 2021.06.11 - 2021.06.18
Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft
  • Magyarország, 1032 Budapest
    Kiscelli u. 75.
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Vakációzzon a legnagyobb görög szigeten, ahol paradicsomi környezet, kristálytiszta tenger, ínyencségek, kalandok és kedvezmények várnak Önre! Az ár minden költséget tartalmaz!

Kréta Görögország legnagyobb szigete, Európa legdélebbi részén fekszik, északról a Krétai-, délről a Líbiai-tenger mossa partjait. A sziget fővárosától, Herakliontól 30 km-re található Stalis, a vidám, közkedvelt üdüdőhely. 

Élvezze itt az akár 6-7 hónapig is tartó mediterrán nyár örömeit és a görög vendégszeretet! 

Ne feledje, miután meglátogatta a knósszoszi palota romjait, feltétlenül kóstolja meg a krétai olívaolajjal készült helyi salátakülönlegességet és a rakit!

A Palmera Beach Hotel & Spa közvetlenül a nyüzsgő Herszonisszosz egyik homokos tengerpartján helyezkedik el. A szálláshely medencerészén pancsolóval ellátott gyermekmedence, felnőttek részére kialakított édesvizű úszómedence, valamint napozóágyak és napernyők várják a vendégeket. A szálloda wellnessközpontjában masszázsokat is kínálnak. A Palmera Beach ízlésesen berendezett, légkondicionált szobáinak többségéhez saját erkély tartozik. Mindegyikük síkképernyős TV-vel rendelkezik, széf pedig kérésre, felár ellenében biztosított. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.

A szálloda légkondicionált bárjában műholdas TV-vel ellátott lounge található, a fő étteremben pedig svédasztalos reggelit és vacsorát szolgálnak fel. A naplementére néző, tengerparti Palmera étterem romantikus, gyertyafényes vacsorákhoz ideális hely. A Palmera Hotel szállása Herszonisszosz központjában, a tengerparti úton helyezkedik el, Iráklio nemzetközi repülőterétől mindössze 24 km-re. Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Herszonisszosz egyik legkedveltebb része.

Úti cél: Görögország, Kréta

Utazás időpontja: 2021.06.11-18. (7 éj)

Utazás: repülővel, budapesti indulással
Szállás: Palmera Beach Hotel & Spa 4* (https://palmerahotel.gr/)

Részvételi díj: 1 fő részére: 205400 Ft

A részvételi díj tartalmazza:

Repülőjegy + illeték
Szállás 7 éjszakára
Félpanziós ellátás
Transzfer

A részvételi díj nem tartalmazza: sztornó és BBP biztosítás!

Ajánlatkérés
adrienn@gyerekkel.hu
06208046835

Kérdése van? Visszahívjuk!×