120 000 Ft/2 fő/2 éj - Meghitt Karácsony a kecskeméti Four Points Hotel by Sheraton szállodában
Érvényes: 2022.12.22 - 2022.12.28
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont
  • Magyarország, 6000 Kecskemét
    Izsáki út 6.
  • +36 76 888 500
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A kecskeméti Four Points Hotel by Sheraton karácsonyi ajánlata tökéletes ajándék az egész család számára. Az egész évre jellemző kényelem, valamint a pihentető wellness és üdítő fitness szolgáltatások mellett az ünnepi időszakban ínycsiklandó ételkülönlegességek, forralt borozás és szaunaszeánsz is várja a vendégeket. Családok számára tökéletes választás, hiszen igény szerint lehetőség van a családi szobák egybenyitására, illetve pótágy vagy babaágy is kérhető, hogy mindenki kényelmesen elférjen. 

A tökéletes ellazulást szolgálja továbbá az illóolajos, relaxáló és stresszoldó masszázs, melyre a 4. emeleti Fitness & Spa részlegen van lehetőség. 


A szállodáról

Ahol elegancia és üzlet találkozik.Minden egy helyen, amire szüksége lehet egy sikeres rendezvényhez. Ezt nyújtja Önnek Magyarország első Four Points by Sheraton szállodája Kecskeméten.
Szállodánk 136 szobája minden igényt kielégítő, magas komfort fokozattal rendelkezik, közöttük 5 classic és egy penthouse exkluzív lakosztály került kialakításra. Minden szobában, kávé- és teafőző, ingyenes WIFI csatlakozás, széf, 40”-os nagyképernyős televízió található. Vendégeinknek complimentary ásványvíz bekészítést és kávét biztosítunk. A szálloda legfelső szintjén kialakított wellness részlegben úszómedence, jacuzzi, szaunák és fitness terem segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést. Bistorant éttermünkben várjuk vendégeinket bőséges büféreggelivel, valamint a magyar és nemzetközi konyha kiváló ízeivel, széles borkínálattal.


A csomag tartalma:

  • min. 2 éjszaka szállás Classic szobában gazdag félpanziós ellátással (büféreggeli, létszámtól függően büfé vagy választható háromfogásos vacsora),
  • érkezéskor forraltbor és teabár a recepción (12.24-26. 15:00 és 17:00 között),
  • wellness használat nyitva tartási időben (úszómedence, jacuzzi, infra-, finn- és aroma szauna, gőzfürdő, relaxációs szoba),
  • fitness terem 24 órás használata,
  • kültéri parkolás.

Érvényesség: 2022. 12. 22 - 28. között (min. 2 éjszaka együttes foglalása esetén)

Ár: 120 000 Ft / 2 fő/ 2 éjszaka

További információk és foglalás>>

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×