TIPP: Szilveszter szállodában gyerekkel

szerző Ada 1 7740

A megfelelő szilveszteri helyszín kiválasztása a kisgyermekes családoknak a legnehezebb feladat. Bár a szilveszter elsősorban a felnőttek szórakozásáról szól, mégis egyre több kisgyermekes család ünnepli az újévet gyermekeivel szállodában.
A legtöbb hotel nemcsak színes felnőtt programokkal, hanem a legkisebb vendégek igényeit is kielégítő szórakozási lehetőségekkel várja a családokat.

Melyek azok a fontos szempontok, amelyekről még az utazás előtt érdemes tájékozódni?

Családi szoba
A szilveszteri utazás a családdal elképzelhetetlen családi szoba nélkül. A szállodák többsége, korlátozott számban rendelkeznek családi szobával, ahol külön a felnőttek és gyermekek részére fenntartott lakrészekben biztosítják a kényelmes, ugyanakkor praktikus elhelyezést. Akkor sincs gond, hogyha a családi szobák már beteltek, két egymás melletti, egybenyíló szobával ugyanis szintén zavartalan és kényelmes elhelyezés biztosítható a családoknak.

Baba- és gyermekfelszereltség
A gyermekbarát szállodákban alapvető elvárás, hogy baba és kisággyal, babaszékkel, tejmelegítővel és hasonló gyermekfelszerelésekkel rendelkezzenek, ráadásul igencsak megkönnyíti a bepakolást is.
Célszerű előre figyelmeztetni a szállodákat arról, hogy mely kellékekre tartunk igényt, hogy azokat előre be tudjál készíteni a szobába, és esetlegesen értesíteni tudjanak bennünket utazás előtt, amennyiben már nem rendelkeznek szabad kapacitással.

Gyerekbarát wellness szolgáltatások
A szilveszteri családos utazás szinte elképzelhetetlen medencék nélkül. Azok, akik szilveszterkor a családos utazás mellett döntenek, előszeretettel választják az élményfürdővel rendelkező szállodákat. A gyermekbarát szállodákban ugyanis a szaunákon, a felnőtt medencéken és csúszdákon kívül gyermekmedencével, gyermekpancsolóval, gyermekcsúszdákkal, sőt, akár gyermek szaunákkal is várják a vendégeket, ahol együtt szórakozhat a család.

Programok, gyermekmegőrzés
Szilveszterkor általában minimum 3 éjszakás tartózkodás mellett foglalhatunk szállást gyermekbarát szállodákba. A jó szállodák nemcsak szilveszter estére rendeznek műsort, hanem a négynapos tartózkodás egésze alatt biztosítanak családi és gyermekprogramokat, ahol együtt az egész család, vagy külön a gyermekek játszhatnak képzett animátorok, vagy óvónők felügyelete mellett.

A családos utazás nem könnyű, de a megfelelő gyermekbarát szálloda kiválasztása, a gyermekprogramok és szolgáltatások megléte jelentősen megkönnyíthetik és élvezetesebbé tehetik a szilveszteri mulatozást. Ne sajnáljunk időt fordítani a megfelelő szilveszteri szállás megtalálására. Foglaljunk időben, még a csúcsszezon előtt szobát, ráadásul az előfoglalást a szállodák többsége kedvezményekkel biztosítja.

Travelbooggie TOP5 szilveszteri ajánlat

Szilveszteri mulatság a Várgesztesi Villaparkban Gönczi Gáborral és a SMILE Rock Circus-szal!

Szórakozás és kikapcsolódás – Szilveszter a Tisza-tónál

Szilveszteri pihenés Hajdúszoboszlón

Fergeteges Balaton-parti Szilveszter a Hunguest Hotel BÁL Resort**** szállodában

Szilveszteri prémium wellness kikapcsolódás, sztárvendég: ZsédaForrás: szilveszter.hu

BANNER_tb
BANNER_tb