Neked elég nagy a villád? – Íme a TOP listás NagyVillám étterem

szerző kislolli 2 1810

Nagyon értették a dolgukat a régiek! Ha jobban megnézzük, a váraikat nem csak védelmi szempontból helyezték el okosan, de valahogy mindig egy mesebeli, csodás panorámára tekintettek. Visegrád várával és környékével sincs ez másképp. Van azonban más is, ami miatt kifejezetten érdemes meglátogatni a környéket. Ízélmény a NagyVillám étteremben.

Mit nevezünk mi ízélménynek? Ahhoz, hogy az evés, ne csak evés legyen, elengedhetetlen a finom étel, a megfelelő atmoszféra, az ízek és a környezet harmóniája.
Az alapja lehet például a megfelelő helyszín: Képzelj el egy erdei házikót, ahol egy tündérke éldegél, majd képzelj el egy elegáns, impozáns villát. Mosd össze a két képet.. és megkaptad az első benyomást a Nagy Villám Étteremről. Sűrű, ám rendezett növényzet vár a kertjében, bokrok, virágok, fák, élet mindenütt. A természet ereje még az épület anyagaiból is visszaköszön.

Na de ugye, enni jöttünk. Menjünk fel, menjünk be. Döbbenetesen pazar látvány fogad. Üljünk le. Élvezzük a csodás panorámát.

Panoráma az asztal mellől /Fotó: Nagyvillam.hu
Panoráma az asztal mellől /Fotó: Nagyvillam.hu

Válasszunk ételt, ha tudunk, miközben épp gyönyörködünk és egyáltalán nem figyelünk az étlapra.. 🙂 És akkor most súgunk, hogy előre tudd, miket kellene a táj helyett vizslatni: a kínálatban megtalálhatóak a hagyományos ételek okosan megbolondított változatai is, illetve szezonra formálva ínyenc vad-és gomba fogások várják az ízlelőbimbókat.
Ha sikerült választani, nincs más hátra, mint megdöbbenni ismét a látképen és átadni magad a gasztro-élvezetnek.

Ízelítő.. / Fotó: Nagyvillám.hu
Ízelítő.. / Fotó: Nagyvillám.hu

Az alapanyagok szempontjából a minőség kézzel fogható, – ennek ellenére késsel-villával ajánlanánk inkább :)-, és helyben termesztett bio fűszereket használnak a készítésükkor.

A fűszerkert mellett tett séta pedig éppen jó lehet majd levezetésnek.
De ne rohanjunk ennyire előre, legyen közbe még például egy rumos-vaníliás mártással leöntött háromízű rétes, és egy gőzölgő fekete kávé.

Az elmúlt körülbelül 25 év alatt már igen sok Ízélményt biztosított a NagyVillám és a benne szorgoskodók; ez sem lehet véletlen, hiszen hosszú távon csak az tud fenn maradni, ami igazán jó. Ami igazán jó, azt pedig kár lenne kihagyni, nem?

Ha a gyermekedet is szeretnéd beavatni a minőségi étkezésbe, hozd el őt is, a személyzet és a felszerelés is teljes mértékben gyerekbarát.

Blöki barát étterem! / Fotó: Allwidewallpapers.com
Blöki barát étterem! / Fotó: Allwidewallpapers.com

A legjobb barátodat is viheted! Bármelyiket.
Ez viszonylag ritka, azt tekintve, hogy az ember legjobb barátja a kutya. Itt hű társadnak is helye van, sőt. Evő-ivó tálkát és nyugalmat is biztosítanak Neki, így a családod minden tagja jól érezheti magát, senkit nem kell otthon hagynotok, csak azért mert kettővel több lába van és nedves az orra.

Jó Ízélményt Nektek is!

NagyVillám étterem elérhetősége:
2025 Visegrád, Feketehegy
(N 47°47.750 E 18°59.427)

Asztalfoglalás: +36 26 398 070

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb