Misztikus, sőt mítikus, legendás – de tényleg! Legendák Földje, Belek

szerző Lolli 2 1620

Land of Legends név már önmagában is felpiszkálja a legendákra, mesés történetekre, Trónok Harcára, si-fi-re érzékenyek érdeklődését.. Hát még ha meg tudja miről van szó. A kezdeményezés egyedülálló és nagyon komplex, Törökország ezentúl még nagyobb élményt ad az utazóknak –és hát eddig sem aprózta el..

A Belekben található témapark („Land of Legends Theme Park”) egy végtelenül komplex turistaparadicsom. Szórakoztató elemek színvonalas dömpingjével, mennyiségben és minőségben egyformán üt, akinek meg ez sem elég, a témapark szállodalánc, aquapark és bevásárló komplexum is egyben. De lássuk a részleteket..

Háromlépcsős  átadásból tavaly júliusban valósult meg az első kör, a teljes befejezés pedig 2018-ra várható, tehát már érdemes elkezdeni szervezni az utazást, esetleg aki  teheti, most is és később is kilátogatni, hiszen egyértelműen nem csak egynapos program!


Mivel a Land of Legends-en kívül-belül minden meseszerű, ezért egy könyvben, vagy épp sorozatban érezhetjük magunkat, a gyerekeket és felnőtteket egyaránt lenyűgözik a 80 000 négyzetméteres park csodái. Például a Legendák tornya, 111 méter hosszan nyúlik a magasba, ez is tükrözi azt a különleges elvet, amely szerint a komplexum épült: az építészeti elemek is a szórakozást szolgálják, nincs olyan része a parknak, ahol ’kilógna a lóláb’ a legenda hangulatból.
Különleges produkciókon is részt vehetünk a beleki turistaparadicsomban; például a világhírű vízi színház show műsorait is megnézhetjük, ami nem véletlen arat hatalmas sikereket világszerte, például Las Vegasban vagy akár Dubaiban.

Más izgalmas helyek is érdekelnek? Foglalj utat a világ legnagyobb óceán járójára kedvezménnyel!

Trónokharca függő vagy? A Legendják Földjét neked találták ki!

Ugyan közvetlen párhuzam nincs a sorozat és az élménypark között, de a sárkányok és a legendák mindenképp mutatnak párhuzamokat, hiszen a központi téma ugyanaz. Átszabadulsz egy olyan világba, ahová a sorozat első epizódja óta vágysz.. kell ennél több? Mert ha igen, tudj róla, hogy úszhatsz delfinekkel, mehetsz víz alatti szafarira a Vízparti Királyságban. 70 csúszda, 43 medence, tújfún hajó (85 km / óra, az nem vicc!) és egyéb wellness finomságok szintén rendelkezésre állnak, szóval ha egy panzióban döglős, nyugis-tévézős, ki-sem-mozdulós pár napot szeretnél, akkor ez kifejezetten rossz választás. Minden más esetben viszont, bakancslistás.

Mert aludni, és enni is kell..

Kétségkívül túl izgalmas ez a hely ahhoz, hogy holmi szobákról, meg éttermekről beszéljünk, de azért a rend kedvéért egy rövid kitérőt ebbe az irányba is teszünk. 111 étterem kínálja ételeit, melyek között világhírű tengeri fogások szerepelnek, így ínyenceknek, válogatósoknak, gasztro-szoboknak és bárkinek aki éhes egyaránt megelégedéssel (és kiváló ételekkel) lesz tele a gyomra.
A szálloda se semmi, természetesen mi más nevet kaphatott volna, mint a Királyság. Impozáns 1700 nm-es méretével 400 szobájával várja a vendégeket. A szobák színesek, vibrálóak és modernek, felszereltségben és megjelenésben egyaránt. Kívülről pedig természetesen királyi palota. Jó hír – és remélhetőleg már természetes- hogy mozgáskorlátozottak fogadására is készültek akadálymentes szobák.

 


Na, tervezitek már az utazást? „Közeleg a tél!”

További érdekességekért lapozz bele magazinunkba! 

 

 

Képek: turkinfo.hu 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb