Kényeztető spa élmények – minden, ami Hévíz!

szerző Ada 2 2400

Frissüljön fel és regenerálódjon a világhírű Hévízi Gyógytóban – ahol teste kívül-belül megújul, helyreáll a természetes bioritmus. Akik már jártak itt, azt vallják, hogy a különleges összetételű gyógyvíz csodákra képes. 2015-ben a hungarikumok közé került a Hévízi-tó és a tradicionális hévízi gyógyászat.

dsc_9578-masolata
Hévízi Gyógytó / Forrás: Hotel Spa Hévíz****/***

Hévízi Gyógytó, télen-nyáron!

A világon egyedülálló 4,4 hektár kiterjedésű gyógytó az év 365 napján fogadja pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeit. De aki idelátogat, nem csak a tó simogatását élvezheti. A wellness híveinek a tóparton található Festetics Fürdőház széleskörű szolgáltatásokat nyújt: wellness részleg (szauna, gőzfürdő, jégfürdő, sóbarlang, medencék), terápiás részleg (hidroterápia, masszázs, iszapkezelők, mozgásterápia), beauty részleg (kozmetika, pedikűr, manikűr, szolárium), valamint modern vendéglátóterek várják az idelátogatókat.

Hotel Spa Hévíz – a Hévízi Gyógytó szállodája

Közel 59 hektáros, véderdő övezte természetvédelmi terület gyöngyszeme a Hotel Spa Hévíz****/***, az egyetlen szálloda a fürdővárosban, amely a világhírű és egyedülálló gyógytó parkjában található és naponta díjmentes tófürdő belépőt biztosít vendégeinek.

spa_hotel_heviz-6919
Hotel Spa Hévíz****/***, a Hévízi Gyógytó szállodája

Két szinten, 54 db és 8 különböző szobatípus áll rendelkezésre, hogy Vendégeink megtalálják a számukra legmegfelelőbbet; legyen pihenés, kikapcsolódás vagy gyógyulás a szállodánkba látogatás célja.

A 2015-ben felújított Platán Étterem gyönyörű környezetben, tóra néző terasszal és klasszikus eleganciával büszkélkedik. A szintén megújult a’ la carte étlapon a teljesség igénye nélkül megtalálhatók régiós ételkülönlegességek, halspecialitások, számos, különböző húsokból készült főétel és ínycsiklandozó desszertek.

03970
Platán Étterem

Terápiarészlegünkön megismerheti a gyógyító hévízi életérzést! Kúra-csomagajánlataink arra hivatottak, hogy a megfáradt testet megújítsák, regenerálják. Elsősorban a méltán híres, tradicionális hévízi gyógykúrát alkalmazzuk, de az eddig ismert és kedvelt kúrákat speciális gyógyprogramokkal is kiegészítettük. Megelőzésre és és kikapcsolódásra wellness szolgáltatások sokaságával járulunk hozzá a teljes harmóniához.

Válogasson kedvére az évszaknak megfelelő kedvezményes csomagajánlatainkból a www.hotelspaheviz.hu weboldalon, szeretettel várjuk az “Egészség és harmónia” jegyében!

Forrás: Hotel Spa Hévíz****/***

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb