Four Points By Sheraton Kecskemét, business, pihenés és élmény egy helyen

szerző Ada 1 3190

Egy jó üzlet megkötésének helyszíne rendkívül fontos tényező és ne felejtsük el az üzletkötést megelőző tárgyalásokat sem. Ugyanakkor egy már megkötött üzletnél is lehetnek rendkívül fontos konferenciák. Ha világszínvonalú konferencia központban és ehhez kapcsolódó hotelben gondolkoztunk, korábban szinte csak a főváros jöhetett szóba. Most azonban fordult a kocka, irány Kecskemét!
A Four Points By Sheraton Kecskeméti szállodája ugyanis bőven túlszárnyalja a legtöbb fővárosi konferencia központot is, arról nem is beszélve, hogy szálloda részlege is pontosan ehhez alkalmazkodik. Tehát bármilyen üzleti partnert várunk, vagy más fontos személlyel kell egy megfelelően elegáns és kifinomult hely, ahol eltölthetünk néhány nyugodt órát, jó helyen leszünk. Ha esetleg az angol királynő jön hozzánk teára, vendégeljük meg itt, de akkor sem kell zavarba jönni, ha Mick Jagger hívatja meg magát. A Sheraton minden igényt maximálisan kielégít.

 

Természetesen a szobákban az wifi, a negyven colos tévé, az ásványvíz bekészítés, tea, kávé főző és a minőségi minibár kínálat alapvető, ezért ezekre nem is nagyon pocsékolnánk a betűket. A hotel wellness- fitnesz felkészültsége szintén abszolút hozza az elvártat, mind színességében mind pedig minőségben. Térjünk is át inkább az extrákra. A magas minőség, a kifinomult ízlés kettőse öt klasszikus és egy penthouse exkluzív lakosztályban tetőzik, de az összes többi, közel száznegyven szoba is magas komfort fokozatot tudhat magáénak, így akár egy-két ember részére, akár egy teljes szakmai krémnek keresünk szállást, príma választás.
Ez utóbbi azért is fontos szempont, mert a konferencia termek elbírnak akár négyszázötven fővel is, – legyen akár tudományos konferencia, akár egy bál az esemény tárgya, hely és megfelelő környezet mindenképpen adott. A hatalmas, és három részre felosztható báltermen kívül pedig hét kisebb szekció adhat helyet továbbképzéseknek, tréningeknek, megbeszéléseknek.

Az események sikeréhez nagyban hozzá járul a megfelelő, modern technikai körülmények biztosítása a hotel részéről, ami minden egyes konferencia teremnek része. Ami pedig még inkább emeli bármely esemény fényét; a legtöbb terasszal, erkéllyel bővített, így akár állófogadás helyszínéül szolgálhat, de épp lazíthat is egy szorosra húzott nyakkendős megbeszélés hangulatán.


Utazás | Szállás | Gasztronómia | Programok – A legfrissebb ajánlatok egy helyen!
A www.travelbooggie.hu webportálon!


Mert enni kell..

Nos, a Bistorant megdönti azt a tézist, hogy eszünk, mert enni kell, hiszen az elegancia,  modernitás és a hagyományos ízek ötvözésével létrejött gasztronómiai műremekeket, kizárt, hogy valaki csak azért fogyassza, mert enni kell. De enni tényleg kell és az a jó hírünk, hogy hála a hát éttermének, a már említett Bistorant-nak, egy jó étkezésért sem kell a szomszédba menni. Magunk és vendégeink teljes napi étkezését jó szívvel bízhatjuk a hotel éttermének szakácsaira. Jó kezekben lesz.

 

Az üzletiesség nem minden..

..amit ez a szálloda adni tud. Ugyanis bár nem elhanyagolható, hogy elsősorban talán konferencia központ és szálloda – ugyanakkor otthonos és barátságos, egy egész kicsi cseppet  sem irodaszerű. Vagy üzlethelységszerű. Szó sincs ilyesmiről. Tehát ha valaki rendkívüli módon vonzódik a luxushoz, a széphez, a szimmetriához és a minőséghez, esetleg szereti a letisztult formákat is és semmiképp nem szeretne krepp-papír díszes művelődési házas hangulatú esküvőt (- persze az is lehet szép és boldog!) akkor szintén jó választás a Four Points By Sheraton. Itt aztán Hercegnő lehetsz a Herceged mellett, a palota adott, a szerelmet ti hozzátok, mi kellhet még? Disneyt ne felejtsétek el meghívni! A lagzi után pedig tárgyalhattok a filmes jogokról az egyik luxus kivitelű konferencia teremben 😉

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb