Crepeta

szerző Ila 2 5800

Mozzarella-sonka-rukkola-paradicsom vagy tonhal-olívabogyó-hagyma-bab-paradicsom szósz egy palacsintában? Igen! Ez a palacsinták új világa, a Crepeta.

Látogassanak el a Bajcsy-Zsilinszky úton nem régiben nyílt kreatív palacsintázóba, melyben ezt a finom “desszertet” gondolták újra – és milyen jól tették!

Az Arany János utcai metrómegálló közelében található a Crepeta, amely nem is igazán palacsintázó, hiszen a például a túrós csuszás verzió nem nagyon nevezhető már annak. Inkább a ötvözi a palacsintát, a francia crépe-t és a magyar gasztronómiát, ettől olyan különleges.

Vetélytársa inkább a gyros, mint a desszert palacsintázók és ez beemeli őket a magyar street food kánaánba, így avatva teljes értékű fogássá.

Ízelítő a variációkból:

  • mozzarella-sonka-rukkola-paradicsom
  • tonhal-olívabogyó-hagyma-bab-paradicsom szósz
  • grillezett, mint a pesto-csirke-parmezán-paradicsom
  • chillis mustáros csirke-paprika-saláta
  • alma-fahéj-karamell
  • nutella-banán

Az üzletben igyekeznek megoldani, hogy a különböző érzékenységekben és ételallergiákban szenvedőknek is legyen mit enni a helyen, így bátran látogatható, bárkinek!

A palacsinták elvitelre is kérhetőek, ekkor pedig szépen feltekerve érkeznek, így akár a legádázabb közlekedési körülmények között is kulturáltan megehetőek.

Jó étvágyat kívánunk!

Tekintse meg a további részleteket!>>> 

Fotó: Crepeta

 

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb