Crepeta
szerző 2015-12-01 12:31 2 9530
Mozzarella-sonka-rukkola-paradicsom vagy tonhal-olívabogyó-hagyma-bab-paradicsom szósz egy palacsintában? Igen! Ez a palacsinták új világa, a Crepeta.
Látogassanak el a Bajcsy-Zsilinszky úton nem régiben nyílt kreatív palacsintázóba, melyben ezt a finom “desszertet” gondolták újra – és milyen jól tették!
Az Arany János utcai metrómegálló közelében található a Crepeta, amely nem is igazán palacsintázó, hiszen a például a túrós csuszás verzió nem nagyon nevezhető már annak. Inkább a ötvözi a palacsintát, a francia crépe-t és a magyar gasztronómiát, ettől olyan különleges.
Vetélytársa inkább a gyros, mint a desszert palacsintázók és ez beemeli őket a magyar street food kánaánba, így avatva teljes értékű fogássá.
Ízelítő a variációkból:
- mozzarella-sonka-rukkola-paradicsom
- tonhal-olívabogyó-hagyma-bab-paradicsom szósz
- grillezett, mint a pesto-csirke-parmezán-paradicsom
- chillis mustáros csirke-paprika-saláta
- alma-fahéj-karamell
- nutella-banán
Az üzletben igyekeznek megoldani, hogy a különböző érzékenységekben és ételallergiákban szenvedőknek is legyen mit enni a helyen, így bátran látogatható, bárkinek!
A palacsinták elvitelre is kérhetőek, ekkor pedig szépen feltekerve érkeznek, így akár a legádázabb közlekedési körülmények között is kulturáltan megehetőek.
Jó étvágyat kívánunk!
Tekintse meg a további részleteket!>>>
Fotó: Crepeta