Beülsz, Főzöl, Eszel – Ez a Budapest Makery étterem

szerző Ada 3 4770

Beülnétek valahová a barátokkal, de a mozi meg a sörözés már unalmas? Vagy éppen találó randi helyszínt keresel, ahol biztosan jól érzitek magatokat? Itt az ideje, hogy megismerkedj a Makery DIY (Do-it-yourself, azaz Csináld magad!) étteremmel, ahol nem csak elmehettek együtt egy jót vacsizni, de az isteni kajákat közösségi élményként együtt készíthetitek el.

Fotó: welovebudapest.hu

Magyarországon egyedülálló, Európa más részein már bevált  szórakozási – étkezési és program lehetőség a DIY étterem. A közös  főzőcskézés lehet éppen romantikus, vagy  vicces  is, mindenképpen közelebb hozza egymáshoz a társaság tagjait. Az sem baj, hogyha nem vagytok vérprofik a konyhában, sőt akár amatőrként még tanulhattok is belőle. Bár lényegében nem egy főzőiskola, azért egy-két praktikus trükköt fel lehet szedni.

Hogyanja, s minkéntje

A Makery tökéletesen ötvözi a z étteremi élményt és az otthoni főzést, úgy, hogy mindkettőből az előnyöket hozza össze neked, míg az kaja ötlet kereséssel, az alapanyag beszerzéssel , előkészítésével és a romok eltakarításával Neked nem kell foglalkoznod. Kiválasztjátok az étlapról, hogy mi az amit szívetek szerint megennétek és már indulhat is a főzés, a kiváló minőségű alapanyagokat előkészítve kapjátok meg, a receptet pedig táblagépről játszott videón alapján utánozhatjátok le, így valóban senkinek nem okozhat gondot a kiválasztott étel elkészítése.

Fotó: egynapavarosban.blog.hu

Ha elkészült az ebéd -vagy éppen vacsora, akkor ismét az éttermi kényelemhez térhetsz vissza, az elpakolás, mosogatás nem a te feladatod, a kész étel elfogyasztása közben pedig természetesen az étterem dolgozói szolgálnak ki.

Nem egy paprikás krumpli..

.. de lehet akár az is..! A hely szelleme közösségi élményt és szabadságot diktál, így természetesen az étlap választéka is ehhez alkalmazkodik: mindenki megtalálja a saját fogára való falatokat, de akár saját recepttel is bővítheti a készletet. Így a Chilis Thai tészta tintahallal, szósszal és roppanós zöldségekkel épp úgy lehetőségként merül fel, mint egy  gluténmentes banános palacsinta is.

Fotó: budapestmakery.hu

Ezt megjegyzi..

Randi helyszínnek különösen ajánljuk, hiszen ez az élmény biztosan nyomot hagy a partnerben, nem lesz az a “hol is voltunk, valahol ettünk valamit..valakivel” homályos élménye. A profizmusoddal is lenyűgözheted a partnered, de ha esetleg nem vagy a konyha ördöge, az is jól fog elsülni, hiszen sokat nevettek majd és annál nincs jobb kapcsolat építés. Ráadásul létrehoztok valamit, ami utána együtt fogyaszthattok el!

Fotó: budapestmakery.hu

A gasztro-élmények napjainkban fénykorukat élik, hiszen az evés mindig is központi közösségi program és élmény volt, évezredek óta, azonban nem árt néha egy kis újítás. Szerencsésen éppen a gasztro-forradalom kellős közepén a legjobb, legötletesebb egyedi lehetőségeket tudjuk kihasználni. Próbáljátok ki, akár ketten ,akár társasággal, ha szeretnétek együtt főzni, ha nem szerettek mosogatni, ha nem meritek idegenekre bízni az ételeiteket, vagy ha speciális étrendre vagytok ítélve. Próbáljátok ki, ha finom ízekre és életre szóló élményekre vágytok. Ötvözzétek a kényelmet, a szórakozást és az együtt étkezés  élményét a Makery barátságos környezetében!

Cím: Budapest Makery
1072 Budapest, Dob utca 38.

KAPCSOLAT:

Tel.: +36 30 295 3886
+36 1 614 3001
Email: info@budapestmakery.hu
BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb