TB__

HellóAnyu! – Ráérsz egy kávéra!

szerző Lolli 0

– HellóAnyu!
Ha Te is nagyon ideálisnak érzed ezt a köszönést- mert Anyu vagy Te is-, vagy legalábbis közepesen ideálisnak – mert Te inkább Apu vagy-, vagy simán csak érdekesnek, – mert az a személy vagy akinek van egy Anyu (vagy Apu) nevű ismerőse akivel régóta tervez egy találkozót, akkor ennek most nagyon fogsz örülni!

A HellóAnyu! Ökokávézó ideális találkozóhely gyerekes-gyerekes és gyerekes-nemgyerekes társaságoknak egyaránt, hiszen kialakítása is működtetése is maximálisan baba-, mama-, és ember barát. Nem csak biztonságos, de igazi otthonos hangulatú kis hely, tele izgalmas játékokkal. Itt a kisgyermekkel otthon lévő Anyukák társaságra lelnek végre, ám ez csak a jéghegy csúcsa. A kávézó rendszeresen ad helyet beszélgetőköröknek, foglalkozásoknak, rendezvényeknek, melyek babával is látogathatók, de akár gyermekfelügyeletre is van lehetőség.

A hely kialakításánál nagyon figyeltek a példamutató tudatosságra; ízig-vérig környezettudatos és öko közösségi teret hoztak létre, energiatakarékos és vegyszermentes üzemeltetéssel, környezetbarát újrahasznosított bútorokkal, és az élelmiszerek tudatos beszerzésével.

… Itt pedig még nincs is vége! A kávézó helyet ad az önmegvalósításnak és a jótékonykodásnak is: időről időre kézműves termékek kerülnek kiállításra és eladásra. Első sorban otthon dolgozó édesanyák termékeit promotálják és árulják, de az elmúlt napokban épp hátrányos helyzetű kisgyerekeket oktató művészeti iskola tanulói által készített poszterek kerültek a falakra!

Szóval amikor Ökokávézót emlegetünk, akkor nem csak egy sima öko-kávézóról beszélünk. A HellóAnyu! Igazi multifunkciós otthona az tudatos Anyaságnak és a Gyermekkornak.

HellóAnyu – Budapest, Csányi utca 7.
Fotó: Vimola Dóra, www.fotodeko.hu

BANNER_tb

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

BANNER_tb